"Budući i nekadašnji igrač Čelsija - Stouns i Lukaku"
"Budući i nekadašnji igrač Čelsija - Stouns i Lukaku"

Murinjo ne odustaje, već najavljuje: Stouns će postati najskuplji štoper u istoriji Premijer lige!

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.07.15. | 10:59

"Šta da kažem – takvo je tržište", rekao je Posebni...

Budući i nekadašnji igrač Čelsija - Stouns i Lukaku

Žoze Murinjo ne odustaje, Džon Stouns moli Everton da ga pusti u Čelsi, a uprava Karamela i dalje odoleva silnim milionima!

Izabrane vesti

Portugalski stručnjak izričito je odlučio da ovog leta mora da dovede štopera za budućnost, a prvi i jedini pik je definitivno Džon Stouns. Međutim, kako je vrh Evertona već odbio prve dve ponude šampiona Engleske za jednog od najboljih mladih štopera Evrope, Murinjo je otkrio da će biti prinuđen da Stounsa učini najskupljim štoperom u istoriji ostrvskog fudbala.

Trenutni rekord drži štoper Mančester Sitija Elijakim Mangala, koji je prošlog leta stigao iz Porta za ogromnih 40.000.000 evra! 
"Šta da kažem – takvo je tržište. Ali, takvu cenu plaćaš samo ako to želiš. Ako ne želiš, ne moraš. Jednostavno je. Tržište je postalo takvo da jednostavno nema nikakve granice, niti limite iz sezone u sezonu", poručio je Murinjo na turneji po Severnoj Americi. 

Iako britanski mediji često umeju da "prepumpaju" cenu za igrača, isti tipuju da bi transfer Džona Stounsa mogao da iznosi oko 42.000.000 evropskih novčanica, što bi navodno trebalo da zadovolji apetite Karamela. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaprelazni rok 2015PortugalPortoMančester SitiEvropaEvertonEngleskaElijakim MangalaDžon StounsČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara