""
""

Murinjo: Treći gol je smejurija! Nemamo igrače koji mogu da postižu golove...

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.04.14. | 23:15

Trener Čelsija grmi zbog grešaka u odbrani, ali kaže da u revanšu ništa nije nemoguće. Kejhil priziva preokret kao protiv Napolija

Mogao je da bude delimično zadovoljan Žoze Murinjo do 92. minuta meča na Parku Prinčeva. Poraz od gola razlike sa kapitalom pogotka na gostujućem terenu mogao je da mu garantuje mnogo veće šanse za plasman u polufinale, ali mu je najstorija Havijera Pastroea u poslednjim momentima meča potpuno srušila planove.
„Kejhil kaže da je treći gol nespretan? Ja kažem da je smešan! Ipak, igrali smo protiv sjajne skipe, prepune vrhunskih igrača, pogotvo u ofanzivnom delu tima. Pred nama je sada težak posao, ali ne i nemoguća misija. U fudbalu ništa nije nemoguće. Istina, oni imaju igrače koji ni iz čega mogu da daju golove, dok mi nismo ekipa prepuna talenta koja može da postiže mnogo golova. Ali, nikad se ne zna...

Izabrane vesti

Murinjo je počeo meč bez klasičnog napadača, a onda je u drugom poluvremenu u igru uveo Fernanda Toresa i ispostavilo se da je pogrešio. 
"Pri rezultatu 1:1 sam promenio formaciju i uveo Toresa jer sam smatrao da može da nam donese veću u dubinu u napadu od Širlea. Sa Širleom je to dobro funkcionisalo, ali mislio sam da će nam Fernando više značiti. Do 1:1 smo kontrolisali situaciju na terenu, ali onda smo postigli autogol i primili smešan treći gol. Treći gol je čista smejurija! Uspeli smo da zaustavimo ibrahimovića, stavili smo i Kavanija pod kontrolu, ali nismo uspevali da iskoristimo naše poluprilike i pravili smo mnogo inddividualnih grešaka u odbrani. Sada moramo da damo sve od sebe i pokušamo da napravimo proekret“, rekao je Murinjo posle meča.

Štoper Geri Kejhil takođe žali za primljenim golom u nadoknadi vremena...
„Primili smo gol u najgore moguće vreme i to na nespretan način. Baš smo uprskali. Rezultat od 2:1 bio bi po meri, ali taj gol je sve poremetio. Napravio je veliku razliku. Već smo se nalazili u sličnoj situaciji, onda kada smo i osvojili Ligu šampiona, pošto smo se vratili protiv Napolija koji je imao prednost od 3:1. Imamo karakter da ponovimo to, ali biće veoma teško”, rekao je Kejhil.


tagovi

Pari Sen ŽermenŽoze MurinjoLiga šampionaGeri KejhilFrancuskaEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara