"Tomas Miler"
"Tomas Miler"

Murinjo: Videćemo Milera protiv bolje odbrane

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.06.14. | 12:58

Specijalni dodao da Nemačka nema pravog napadača u ekipi

Tomas MilerTrener Čelsija Žoze Murinjo pohvalio je danas partiju reprezentativca Nemačke Tomasa Milera u pobedi nad njegovom Portugalijom od 4:0, ali i dodao da će pravu vrednost fudbalera Pancera videti tek protiv mnogo boljih odbrana na šampionatu.

Miler je protiv Portugalije postigao tri gola i trenutno je najbolji strelaca Mundijala, uz Arjena Robena i Robena van Persija, koji imaju utakmicu više.
"Voleo bih da vidim Milera protiv kompaktne odbrane, to bi bio odličan test za njega. Na Svetskom prvenstvu postoji veliki broj ekipa koje se mnogo bolje, čvršće i organizovanije brane", rekao je Murinjo.

Izabrane vesti

Miler je na prošlom SP u Južnoj Africi kao debitant postigao pet golova, dok je ove sezone odigrao 51 utakmicu i 26 puta bio strelac za Bajern iz Minhena.
"On je neverovatno pokretan i ima jedinstven instinkt za davanje golova. U stanju je da pronađe mesto na terenu za koje niko drugi ne zna. Ipak, bez obzira na sve, mislim da Nemačka nema pravog napadača u reprezentaciji", dodao je Murinjo.

Prvu priliku da "odgovori" Murinju, Miler će imati u subotu kada Nemačka igra protiv Gane u drugom kolu G grupe, a kvota na pobedu Evropljana je 1,37.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoTomas Milermeđunarodni fudbalNemackaEvropaBrazil2014GBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara