"Majkl Hektor"
"Majkl Hektor"

Murinjova nova senzacija: Ko je čuo za Majkla Hektora? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 15:49

Štoper Redinga stiže u Čelsi za 5.500.000 evra

Majkl Hektor

Izgleda da je Posebni počeo da se zeza sa navijačima na Ostrvu. Nakon što je anagžovao Papija Đilobođija iz Nanta, defanzivca za koga, prema tvrdnjama L'Ekipa nikada nije čuo, Murinjo je kupio još jednog štopera, fudbalera Redinga Majkla Hektora (23).

Izabrane vesti

Zaista, Tviter se odmah zapalio nakon informacije da je ovaj fudbaler stigao na preglede u Čelsi, jer se radi o ne tako poznatom momku, repreznetativcu Jamajke, koji je protekle sezone provodio na pozajmicama. I to je jači po broju pozajmica čak i od našeg heroja iz Serije A Alesandra Matrija, pošto je Jamajčanin u proteklih šest godina iz Redinga odlazio u čak 11 različitih klubova.

Odmah su krenule šale na račun Murinjovog novog pulena i  pitanja da li mu je proverio CV pre nego što ga je angažovao ili možda Viteseu treba još neki štoper na pozajmicu…

A prema dogovoru dve strane, Hektor koji je danas prošao lekarske preglede, potpisao je ugovor za Čelsi i vratio se odmah u Reding za koji će nastupati kao pozajmljen igrač naredne sezone.

Hektor je, inače, član selekcije Jamajke koja se nedavno domogla finala Gold Kupa u SAD, a letos je potpisao trogodišnji ugovor sa Redingom. Pretpostavlja se da su njegove partije u Čempionšipu privukle pažnju premijerligaških klubova, a navodno ga je i Kristal Palas tražio tokom jula.

Opet, menadžer Redinga Stiv Klark, nekadašnji asistent Žozea Murinja na Stamford Bridžu, je, navodno, bio taj koji je savetovao fudbalera da prihvati ponudu Plavaca, a mi smo na internetu pronašli jedan njegov gol koji možda može da nam odgonetne o kakvom se fudbaleru radi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoTransferiRedingprelazni rok 2015međunarodni fudbalMajkl HektorČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara