""
""

Murinjova skrivena poruka Ronaldu: Najbolji na svetu su Pele, Maradona, Mesi... A njima nije uspelo da daju ONAKAV gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.04.15. | 22:39

Dijego Kosta se opet povredio, još jedna urnebesna reakcija trenera Čelsija...

Ni kanonada Arsenala, ni najava povratka Lige šampiona na Old Traford, ni pobeda Čelsija vredna zadržavanja prednosti... Ne, u danu kad su veliki pobeđivali, jedan „mali“ im je ukrao svalu. Reč je o Čarliju Adamu koji je čarobnim golom u pretposlednjm minutu prvog poluvremena utakmice na Stamford bridžu naterao i stratega Plavaca Žozea Murinja da ga javno pohvali.
Bio je to sjajan gol, kakav bi svaki veliki fudbaler voleo da postigne. Svi najbolji fudbaleri na svetu, poput Pela, Maradone i Mesija, voleli bi da daju ovakav gol, a nije im baš svima uspelio“, rekao je Murinjo ne pomenuvši Kristijana Ronalda, kome očiti zamera na varnicama koje su pratile njihov rastanak iz Real Madrida.

Murinjo, naravno, nije bio zadovoljan što je Tibo Kurtoa dopustio Adamu da ga matira sa 60 metara.
„Pogodak jeste bio fantastičan, međutim, moj golman se prilikom udarca nalazio na ivici kaznenog prostora i morao je da „čita“ igru, da bude svestan snage pritivničkog fudbala, jer svi znamo da Adam ima dobru levicu“.

Izabrane vesti

Naravno, svi u Čelsiju su zadovoljni što su preskočili još jednu prepreku na šampionskom putu.
„Potrebno nam je još pet pobeda i remi u preostalih osam rundi. Normalno je da postiji pritisak, jer je reč o završnoj fazi šampionata i ne možete očekivati da sad dobijemo 4:0 ili 5:0“.

Jedino zbog čega se mršti lice Žozeu Murinju jeste nova povreda Dijega Koste. Pri rezultatu 1:1, početkom drugog poluvremena Portugalac ga je poslao na teren, ali je reprezentativac Španije samo 12 minuta kasnije morao napolje, zbog bola u zadnjoj loži.
U fudbalu morate nekad morate da rizikujete, nije mi se sviđao rezultat, pa sam zaigrao ofanzivnije, iako su doktori savetovali da Dijego mora da miruje četiri sedmice. Da je bilo 2:0 ili 3:0 sigurno bismo ga odmorili, ali ovako nam je bio potreban. Sad će odsustvovati nekoliko sedmica“, dopunio je Žoze Murinjo.

Inače, Portugalac je ponovo imao svoj šou, pa je pred kraj meča, posle neiskorišćenog zicera Huana Kvardada ovako reagova posle odbrane Asmira Begovića.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaKristijano RonaldoEvropaEngleskaČelsiČarli Adam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara