""
""

Musa nije odrao jarca na Ostrvu - sledi povratak?

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.05.17. | 10:38

Ruski Sport Ekspres piše da bi Nigerijac mogao na pozajmicu u CSKA ovog leta

Ahmed Musa došao je prošlog leta u Lester kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba vredno 19.500.000 evra. Očekivanja su bila velika, posebno posle golova koje je dao u pripremnom periodu - pamti se onaj ludački sprint protiv Barselone.

Ipak, na kraju ove sezone on bi mogao da se vrati u CSKA na pozajmicu, piše ruski Sport Ekspres.  Armejcima je potreban ovakav tim igrača, a Nigerijac je ove sezone odigrao 741 minuta i postigao dva gola. Svakako premalo za momka koji je došao u redove Lisica sa tolikom pompom. 

Izabrane vesti

Gde je zapelo?

Klaudio Ranijeri ga je sporije integrisao u ekipu, a kada je Italijan napustio ekipu i došao Kreg Šekspir, Musina situacija je postala još lošija. Kao i sa promenom formacije gde se manje koriste spoljni napadači.

Dobijao je sve manje minuta, a i na ličnom planu mu nisu cvetale ruže. Imao je problem sa fizičkim napadom na ženu, tako da je sada Nigerijac na izlaznim vratima ekipe.

Možda bi povratak u CSKA, klub gde je u prethodne dve sezone igrao fudbal života, mogao da bude pravi potez koji bi mogao da mu oživi karijeru.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ahmed MusaCSKA MoskvaEngleskaEvropaLester SitiPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara