"Ivanović i Muslin"
"Ivanović i Muslin"

Muslin: Bez kalkulacija protiv Moldavije

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.17. | 11:23

Uz očekivanja da će biti mnogo teže nego u Kišinjevu

Ivanović i MuslinU najjačem sastavu! Selektor Srbije Slavoljub Muslin kaže da ne želi ništa da prepusti slučaju, pa u sudaru sa Moldavijom neće biti kalkulacija, iako tek četiri dana kasnije Orlove u Dablinu protiv Irske očekuje pravi izazovi.

Ne razmišlja tamo selektor.
"Važno je da napravimo pravu uvertiru. Rezultat je najbitniji, bilo bi odlično da dobar rezultat prati takva igra", rekao je Muslin, poručivši da nema dileme oko startne postave.

Izabrane vesti

Istina, moraće da menja, pošto zbog kartona u timu neće biti Luke Milivojevića i golmana Vladimira Stojkovića, inače standardnih prvotimaca. Pritom, očekuje mnogo teži duel od onog u Kišinjevu kada su Orlovi slavili sa 3:0, pre svega zahvaljujući impresivnom Dušanu Tadiću, strelcu trećeg i asistentu kod dva prva gola Srbije.
"Tada su Moldavci igrali otvoreno, a mi smo ih iz prve kontre načeli. Ovaj meč će biti znatno teži. Najvažnije je da odigramo kako znamo i kao u dosadašnjem toku kvalifikacija. Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i koncentrisani, nemam nikakve zamerke. Dobro smo se spremili, presudiće naša motivacija i verujem kvalitet, brz gol bi mogao da odluči".

MOZZART KVOTE
(1,12) Srbija (9,00) Moldavija (20,0)

Kapiten Branislav Ivanović nada se da bi sa pobedama nad Moldavijom, ali i u Dablinu protiv Republike Irske, nacionalni tim napravio veliki korak ka Mundijalu.
"Moramo pre svega da gledamo sebe. Ako želimo da pobedimo moramo da se setimo prvih 20 minuta iz Moldavije. Brzi pogodak bi nam u mnogome pomogao, ali igra se 90 minuta i moramo da bude koncentrisani do kraja", naveo je defanzivac Zenita.

Ivanović je gostovanje u Dablinu okarakterisao kao najvažniji meč u istoriji reprezentacije Srbije.
"Bitno je pre toga da završimo posao protiv Moldavije", zaljučio je Ivanović.

Utakmica između Srbije i Moldavije igra se sutra od 18 sati na stadionu Partizana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSlavoljub Muslinreprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeMoldavijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara