Muslin opet selektor, u paketu stiže i Krstajićev pomoćnik?

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.01.19. | 18:09

Iako je pod ugovorom u Saudijskoj Arabiji...

Nema zime za Slavoljuba Muslina. Ne zbog toga što radi u vreloj Saudijskoj Arabiji, već zato što se ponude za posao množe. Podsetimo da se jesenas pominjao kao opcija za trenera moskovskog Spartaka, a sada se pojavila nova šansa.

Srpski stručnjak je najozbiljniji kandidat da preuzme reprezentaciju Azerbejdažana, javljaju tamošenji mediji.

Izabrane vesti

Tačnije, Muslin je najveća želja ljudi koji vode azerbejdžanski fudbal, ali videćemo koliko je ona ostvariva. Problem svakako predstavlja činjenica da je Muslin trenutno zaposlen kao trener u saudijskoj Al Fejhi. A poznato je da Arapi dobro plaćaju i da ne vole da nije po njihovom. Muslin beleži bolje rezultate od očekivanih u Saudijskoj Arabiji i nedavno je izabran za trenera meseca u tamošnjem šampionatu.  

Azeri bi svakako mogli da ponude dobre finansijske uslove Muslinu, možda i bolje od Saudijaca, ali pitanje je da li je u ovom trenutku moguće doći do dogovora tri strane.

Istovremeno, azerbejdžanski mediji najavljaju i da bi selektor njihove malde reprezentacije trebalo da bude Srbin. Poslata je ponuda Milanu Obradoviću, aktuelnom pomoćniku Mladena Krstajića. Tamošnji mediji javljaju da pregovori traju i da bi ishod trebalo da bude povoljan.

 (FOTO: MN Press)


tagovi

Milan ObradovićSlavoljub Muslin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara