Slavoljub Muslin
Slavoljub Muslin

Muslin pronašao novi posao? Delio Rosi nije položio

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.07.18. | 19:46

Povratak na mesto uspeha

U penal seriji je ostao bez trofeja u Kupu Bugarske, u prvenstvu je bio 24 boda iza Ludogoreca, čak 17 iza ljutog gradskog rivala CSKA. I sve su to u Sofiji oprostili Deliju Rosiju, ali nisu mogli da progutaju knedlu koja im je servirana sinoć u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ispadanje od osvajača Kupa Lihtenštajna Vaduca – seća li se neko Vojvodine? – presudilo je iskusnom Italijanu i kada je pronađen način za što jeftiniji rastanak Levski je otpustio Rosija.

Na njegovo mesto sada bi mogao da sedne – Slavoljub Muslin! Bugarski mediji javljaju da je doskorašnji selektor Srbije, smenjen uprkos tome što je izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, prvi kandidat za upražnjenu fotelju. U Levskom ga se sećaju po dobrom. Bio je tamo nakon što se rastao sa Crvenom zvezdom, osvojio duplu krunu 2002. godine, ali je naredne sezone smenjen zbog serije loših rezultata.

Izabrane vesti

Sada je ipak ponovo interesantan. Ima istina i drugih kandidata, ali Muslin je prva želja. Pitanje je samo da li on želi nazad u Sofiju? Posle uspešne episode na klupi Orlova očekivali smo da nađe i nešto atraktivniji klub. Mada... U fudbalu ne postoji juče.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Levski SofijaSlavoljub Muslin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara