""
""

Muta Nikolić: Da zategnemo odbranu

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.11.17. | 12:34

Partizan sutra čeka Olimpiju

Trener Partizana Miroslav Nikolić kaže da je utakmica protiv ljubljanske Olimpije u 9. kolu ABA lige prilika da se njegov tim psihološki podigne posle ubedljivog poraza od Albe u utorak.
"Sutrašnja utakmica je veoma važna za nas da se malo psihološki stabilizujemo. Očekujem da zategnemo odbranu i budemo mnogo bolji. Veoma je važno da pred pauzu presečemo dobrom igrom, dobrom odbranom i dobrim kontranapadima", istakao je Nikolić.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
Partizan - Olimpija

Kapiten crno-belih Novica Veličković naglašava da ishod duela sa Olimpijom u mnogome zavisi u kakvom raspoloženju će dočekati reprezentativnu pauzu.
"Svi mi koji izađemo na teren ne smemo ni jedne sekunde da zaboravimo čiji dres nosimo i za koliko vernih navijača se borimo. Od mene kao najstarijeg pa do najmlađeg Pecarskog, treba da znamo da ne postoji "lako ćemo", već da za svaku loptu grizemo kao da nam od nje život zavisi. Ako pokažemo borbenost koja mora da bude zaštitni znak igrača Partizana, znamo da će i publika da nas nosi do pobede", izjavio je Veličković.

Utakmica između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

(foto: MN Press)


tagovi

ABA ligaJadranska ligaMiroslav NikolićNovica VeličkovićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara