Mutu zabranio narodnjake

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.04.18. | 13:44

Rumunove sankcije urodile plodom. Hoće li Voluntari srušiti i fenjeraša iz Bukurešta?

Trijumfom na trenerskom debiju, Adrijan Mutu otvorio je novo poglavlje u životu prepunom kontroverzi. Pomak Voluntarija bio je očigledan, a s obzirom na činjenicu da Mutuova ekipa dočekuje poslednjeplasirani Juventus (ne, nije to taj Juventus...), rumunskim medijima večeras bi mogli da osvanu brojni hvalospevi na račun nekadašnjeg napadača Parme, Juventusa, Fjorentine...

Svestan je Mutu da rival iz Bukurešta juri poslednji voz i da bi još jedan poraz znatno otežao ionako tešku situaciju.
"Moja prva tri meča na klupi su tri finala. Prva prepreka je uspešno preskočena. Moramo da budemo oprezni, jer se fudbaleri Juventusa nikada ne predaju", istakao je Mutu u najavi utakmice.

Izabrane vesti

A onda, nešto u njegovom stilu: "Igračima Voluntarija je zabranjeno da slušaju narodnjake", naslovi su u rumunskim medijima.
"To je moj omiljeni žanr, ali ga ne slušam pre dva, tri ujutru. Sećam se, Ranijeri nikada nije dozvoljavao muziku u svlačionici, dok je Murinjo zahtevao da muzika bude što glasnija kako bismo napunili baterije. U Fjorentini smo morali da stavljamo slušalice, jer je Hidetoši Nakata koncentraciju tražio čitajući knjige pred utakmice", otkriva Mutu.

Voluntari je dolaskom Mutua ostvario prvi trijumf posle tri uzastopna poraza, dok Juventus na ovaj meč ulazi nakon tri poraza. Podsetimo, oba ovosezonska susreta Voluntarija i Juventusa okonačana su bez pogodaka.

RUMUNIJA 1 (PLEJ-AUT) - 7. KOLO

Petak
19.45: (1,55) Voluntari (3,80) Juventus Bukurešt (5,90)

Subota
17.00: (2,45) Temišvar (3,00) Konkordija (2,95)

Nedelja
16.30: (2,40) Medijaš (2,90) Botošani (3,15)

Ponedeljak
17.00: (3,15) Sepsi (3,25) Dinamo Bukurešt (2,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Adrijan Mutu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara