"Navijačica Flamenga"
"Navijačica Flamenga"

Na Marakani je uvek vrelo

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.11.17. | 14:05

Flamengo i Hunior večeras od 00.45 započinju prvu od dve bitke u polufinalu Kopa Sudamerikane

Navijačica FlamengaTvrđava u Asunsijonu je odbranjena i Libertad je slavio u prvoj od četiri utakmice polufinala ovosezonskog izdanja Kopa Sudamerikane. A večeras od 00.45 u vrelom Rio De Žaneiru počinje i druga, to jest okršaj između Flamenga i Huniora.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 00:45 6562 KJA Flamengo - CPD Junior tgg gg3+ 3,05

Izabrane vesti

Domaćin na već poslovično prepunoj Marakani dočekuje veoma nezgodnog gosta iz Kolumbije. Hunior je pakleno tvrd tim koji teško prima golove, naročito ove sezone. Tako je na 10 od poslednjih 12 susreta ekipe iz čarobne Barankije u ovom takmičenju došlo UG 0-2, a  teško je i očekivatti više večeras. Mada, Rio je Rio i Marakana je Marakana, a to znači da može biti "kišovito", kao što je bilo i na prethodne tri utakmice u ovom takmičenju.

Mora se računati i na to da je u Južnoj Americi sam kraj fudbalske sezone i da su ekipe već prilično ispcrpljenje. I dok je Hunior uspeo da prigrabi titulu u Kolumbiji pre nekoliko dana, Flamengo se i dalje bori za da ostane makar među prvih šest i tako se plasira u  Kopa Libertadores. Ovde pak ne treba računati na umor, već na dekoncentraciju što bi moglo da se dogodi i gostima koji gaje tvrd, disciplinovan fudbal što ih je prošle godine i dovelo do četvrtfinala ovog takmičenja.

KOPA SUDAMERIKANA - POLUFINALE

Libertad - Indenpedijente 1:0 (1:0)
/Kardozo 1/

petak
00.45 (1,65) Flamengo (3,35) Hunior (5,70)

*kvote su podložne promenama

(foto: Shutterstock)


tagovi

BrazilFlamengoJužna AmerikaKolumbijaKopa SudamerikanaMarakanasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara