"Old Traford"
"Old Traford"

Na Old Trafordu pacovi, na Stamfordu se služi pokvareno meso

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.01.13. | 21:43

Šta je sve pronašla zdravstvena inspekcija tokom obilaska stadiona u Premijer ligi?

Old Traford

Ljubitelji teorija zavera su i ranije umeli da namirišu problem i u najmanjoj sitnici u fudbalu, ali verovatno ni sami nisu znali koliko zaista smrdi na engleskim stadionima. Naime, radnici zdravstvene inspekcije pročešljali su terene u Premijer ligi i došli do neočekivanih saznanja o uslovima u kojima britanski navijači ‘uživaju’ u fudbalu.

Izabrane vesti

Tako je na Old Trafrodu, hramu fudbala za sve navijače Mančester junajteda, utvrđeno  prisustvo glodara iliti, kako su napisali inspektori, “mišje aktivnosti”. Slavnom klubu je naloženo i da popravi česme i zapuši cevke koje cure.

Junajted je, pak, odgovorio tvrdnjom da na Old Trafordu funkcioniše “strog kontrolni sistem za napasti”.

Problema je bilo i na nekim drugim adresama, pa je Redingu zamereno zbog toga što su u reonima u kojima se služi piće primećene paukove mreže i mrtvi insekti.

Higijenskih problema je bilo i na Svonsijevom Libertiju na kome su radnici, valjda u skladu sa imenom stadiona, toliko slobodni da gostima služe živu piletinu, a pakovanja šunke ostavljaju otvorenim.

Stamford BridžHrana nije preporučljiva ni na Čelsijevom Stamford Bridžu. Da li zbog toga što je Roman Abramovič već sipao stotine miliona evra u Plavce ili zbog nečeg drugog, tek u Londonu su toliko štedljivi da služe i ćureće medaljone kojima je istekao rok trajanja. Doduše, naknadnom inspekcijom je utvrđeno da se usluga na Stamfordu popravila te sada nema zamerki.

Skladištenje hrane muči i osoblje Fulamovog Krejven Kotidža, koji hleb čuvaju ispod sudopera, a zbog toga što su im neki zidovi bušni (?!) postoji rizik da paraziti pohrle na stadion.

Veliko spremanje je naloženo i Sautemptonu i Stouku, a manje nepravilnosti su uočene i na stadionima Aston Vile, Vigana, Kvins Park Rendžersa i Vest Hema.

Dakle, ako ste hipohondar, britanska zdravstvena inspekcija vam savetuje da navijate za Mančester Siti, Liverpul, Everton, Arsenal, Totenhem, Njukasl i Sanderlend. Jer, kod njih je sve pod konac.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaFulamLibertiOld TrafordPremijer ligaRedingStamford Bridž ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara