""
""

Na Tenerifama čekaju Malbašića

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 16:40

„Mi smo vrlo zainterosvani za njega i pratimo ga već duže vreme, ali ne mogu u ovom trenutku da vam kažem nešto više o tome“, rekao je sportski direktor kluba sa Kanarskih ostrva Alfonso Serano

Druga liga Španije polako postaje obećana destinacija za srpske fudbalere. Najbolji igrač Mladosti iz Lučana spakovao je kofere i otišao u Kordobu, a put Segunde mogao bi i najkvalitetniji igrač novosadske Vojvodine Filip Malbašić.

Izabrane vesti

Za usluge najefikasnijeg igrača Lala zainteresovane su Tenerife, čiji sportski direktor Alfonso Serano ne krije otvorenu želju da vidi nekadašnjeg prvotimca Hofenhajma i Partizana u svojim redovima.
„Mi smo vrlo zainterosvani za njega i pratimo ga već duže vreme, ali ne mogu u ovom trenutku da vam kažem nešto više o tome“, rekao je Serano na predstavljanju sedmog pojačanja kluba sa Kanarskih ostrva, Paka Montanjesa.

Interesovanje za Malbašišća ne tako davno pokazivao je i Sporting iz Hihona, koji je navodno ponudio Novosađanima 500.000 evra. Ofanzivac Lala je u dosadašnjem toku sezone, računajući i mečeve u kvalifikacijama za Ligu Evrope, odigrao sedam utakmica i postigao pet golova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvropaFilip MalbašićŠpanijaSrbijaSuperligaTenerifeFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara