"Albert Nađ"
"Albert Nađ"

Nađ: Ja sam traku nosio sa ponosom, a pitajte Šćepovića da li radi isto to

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.08.13. | 14:49

Uprava kluba, kao i u slučaju Lazara Markovića, nije stala u zaštitu igrača

Albert NađMarko Šćepović sam na vetrometini. Navijači Partizana su jasno poručili šta misle o njegovoj igri i pre svega odnosu prema grbu, a očigledno da sličan stav preovlađuje i u upravi kluba. Ili ona jednostavno ne sme da se suprotstavi navijačima?

Bilo kako, sportski direktor crno-belih Albert Nađ na konferenciji za novinare na kojoj je Ismael Beko Fofana predstavljen kao novo pojačanje Partizana, ni jednom rečju nije stao u zaštitu Šćepovića.
"Ja se nikog ne bojim i nikad nisam bio kukavica. Sa ponosom sam nosio traku Partizana. Bio sam jedan od najmlađih u istoriji. A Marka treba da pitate da li i on sa ponosom nosi traku", bile su prve reči vidno nervoznog Nađa kada su ga novinari upitali za njegovo viđenje incidenta na meču sa Ludogorecom.
"Ne želim to da komentarišem. Najbolje je da pitate Šćepovića. Mi sa njim pričamo i pričamo i pričamo, ali on već duže vreme ne igra na nivou koji većina nas očekuje i mi smo toga svesni. Iako nije samo on krivac što smo ispali od Ludogoreca, jer je fudbal kolektivna igra", ističe Nađ.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

Albert NađKimi RadisavljevićMarko ŠćepovićMiloš RadisavljevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara