"Pehar"
"Pehar"

NAJAVA DANA (8. jun): Sudar Titana u Parizu, derbi u Istanbulu

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.06.14. | 08:06

Pročitajte koji nas najzanimljiviji događaji očekuju danas

PeharNADAL – ĐOKOVIĆ, 15.05
(Tenis, finale Rolan Garosa)

Rafael Nadal i Novak Đoković sastaće se 42. put. Španac u međusobnom skoru vodi protiv Srbina 22:19. Nole je ušao u seriju protiv Rafe pošto je poslednja četiri međusobna meča rešio u svoju korist.

Izabrane vesti

FRANCUSKA – JAMAJKA, 21.00
(Fudbal, Međunardone prijateljske)

Francuzi su nanizali tri ubedljive pobede pre nego što ih je usporio Paragvaj (1:1), tako da će u generalnoj probi za SP protiv Jamajke pokušati da se vrate na pravi kolosek. Rege Bojsi ne znaju za pobedu na poslednja tri meča. 

TRINIDAD – IRAN, 18.00
(Fudbal, Međunarodne prijateljske)

Iran u poslednje četiri utakmice ima tri remija i poraz, a pre toga je zaređao sedam pobeda. Trinidad i Tobago je u poslednjih devet mečeva samo jednom odigrao nerešeno. Ovo im je prvi međusobni susret.

UKRAJINA M21 – LETONIJA M21, 17.00
(Fudbal, Kvalifikacije za EP mladih)

Mladi reprezentativci Letonije su nanizali četiri poraza, a u jedinom meču sa vršnjacima iz Ukrajine 2013. godine su pretrpeli poraz 1:5. Ukrajinci su poslednjih 12 utakmica zabeležili deset pobeda i dva remija.

JARO – HELSINKI, 17.30
(Fudbal, Finska 1)

Lider je nanizao sedam pobeda, a koliko je ubedljiv najbolje pokazuje činjenica da u tom nizu nijednom nije primio gol. Jaro je odličan kod kuće, gde ima tri uzastopna trijumfa, ali pobedu nad Helsinkijem čeka već 11 mečeva.

ALBASETE – SANTANDER, 20.00
(Fudbal, Španija 3, finale plej-ofa)

Prvi meč baraža završen je 1:1, što stavlja Albasete u bolji položaj, pogotovu zbog podatka da je ovaj tim u seriji od tri remija. Međutim, Rasing teško gubi, pošto ima čak sedam nerešenih ishoda na minulih devet susreta (uz dve pobede).

BARI – LATINA, 20.30
(Fudbal, Italija 2, polufinale plej-ofa)

Bari je neumoljiv kod kuće, gde je u seriji od tri pobede, a poslednji poraz pretrpeo je baš od Latine (0:1). Latina je u odličnoj formi: četiri trijumfa i remi u završnih pet rundi, a uz to je dobila poslednja dva meča sa današnjim domaćinom.

SAN ANTONIO – MAJAMI, 02.00
(Košarka, NBA, finale plej-ofa)

Dugo su Sparsi lomili otpor Majamija u prvom meču, a kada su ga slomili, stigao je i ubedljiv trijumf. Drugi susret u AT&T Centru biće i ključan u borbi za titulu, jer bi eventualni brejk Vreline doneo veliku prednost pred nastavak serije.

ZVEZDA – MEGA VIZURA, 20.00
(Košarka, Srbija 1, polufinale plej-ofa) 

Šesti susret dve ekipe u ovoj sezoni. Dok je prethodni, igran u Železniku, dobila Mega, Zvezda je slavila čak četiri puta. Činjenica da gostima neće igrati Micić i Dangubić mogla bi višestruko da se isplati ekipi Dejana Radonjića

GALATASARAJ – FENERBAHČE, 18.00
(Košarka, Turska 1, finale plej-ofa)

Finalna serija mogla bi biti završena već posle ovog meča. Fener je maksimalno iskoristio prednost domaćeg terena, pa mu ostaje da na krilima razigranog trilinga Mekejleb, Preldžić i Žorić potvrdi titulu. Galata će ići na sve ili ništa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Turskanajava danaFrancuskaEvropaBari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara