"Docić i Plavšić"
"Docić i Plavšić"

Najlakše je igrati protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.15. | 12:51

Javor bez Milovića, Stojaković i Crnomarkovića čeka duel sa liderom prvenstva

Docić i PlavšićTener Javora Aleksandar Janjić izjavio je da je predstojeći susret sa zahuktalom Crvenom zvezdom „najlakši“ za njegov tim od početka šampionata.

Crveno-beli su u fantastičnoj seriji od rekordnih 18 uzastopnih prvenstvenih pobeda, a u Ivanjici žele 19. vezani trijumf i najlepši mogući oproštaj od odlične jesenje sezone.
„Ne treba trošiti reči na rivala koji je postigao sjajne rezultate do sada. Za nas je ovo, na neki način 'najlakša utakmica', jer u nju ulazimo kao autsajderi. To ne znači da se unapred predajemo, pokušaćemo da nastavimo tradiciju dobrih igara protiv crveno-belih“, rekao je Janjić, izrazio uverenje da će momci koji dobiju šansu u sredu dati sve od sebe da se suprotstave velikom favoritu i dodao da će ekipa igrati oslabljena, bez Stojakovića, Crnomarkovića i Milovića.

Izabrane vesti

Prvotimac Javora Marko Docić ističe da su susreti protiv Crvene zvezde uvek posebno inspirativni.
„Pobeda u prošlom kolu protiv OFK Beograda nam je ulila dodatno samopouzdanje, tako da sam siguran da će publika uživati u sjajnoj fudbalskoj predstavi“, kazao je Docić.

Iz Javora ističu da za susret protiv Zvezde vlada veliko interesovanje u Zapadnoj Srbiji, pa nema dileme da će stadion kraj Moravice biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Utakmica 22. kola Superlige, poslednjeg u jesenjem delu sezone, između Javora i Crvene zvezde igra se u sredu od 15 sati.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMarko DocićJavorAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara