""
""

Najlepši rođendanski poklon: Janko potpisao za Bazel i to za džabe

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.06.15. | 18:57

Reprezentativca Austrije u narednoj sezoni gledaćemo u Ligi šampiona

Malo egzotike u Australiji, a onda pravi evropski fudbal. Mark Janko se vraća u Ligu šampiona. Reprezenattivac Austrije potpisao je ugovor sa Bazelom i od jeseni će biti udarna igla prvaka Švajcarske u grupnoj fazi elitnog kupa.

Janko je sa Bazelom dogovorio jednogodišnju saradnju (uz opciju produžentka za još jednu sezonu) pošto mu je istekao ugovor sa Sidnejom, u čijem dresu je bio najbolji strelac australijskog prvenstva, ali je posle samo jedne sezone napustio Peti kontinent i to kao slobodan igrač.
Zadovoljni smo što smo ojačali napad fudbalerom koji je svoje golgeterske sposobnosti pokazao gde god je igrao“, poručio je Brenard Helser, predsednik Bazela.

Izabrane vesti

Posebno je zanimljivo što je Janko ugovor sa Bazelom overio na 32. rođendan, tako da je sam sebi zapakovao najlepši mogući poklon.
Jedva čekam da se stavim na raspolaganje trneru, radujem se izazovima koji nas čekaju u narednoj sezoni“, rekao je špic reprezentacije Austrije i nedavno strelac pobedničkog gola protiv Rusije koji je njegovoj selekciji omogućio ostanak na prvo mestu Grupe G u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope u Francuskoj.

Mark Janko je tokom karijere igrao za Admiru Vaker, Salcburg, Tvente, Porto i Trabzon.


tagovi

Švajcarska 1prelazni rok 2015međunarodni fudbalMark JankoLiga šampionaletnji prelazni rok 2015EvropaBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara