"Živković"
"Živković"

Najveći ugovor u Partizanovoj istoriji: Ako uđemo u Ligu šampiona, ponudiću Andriji Živkoviću 1.000.000 evra po godini!

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.08.15. | 09:01

Milorad Vučelić dodatno motivisao najboljeg igrača crno-belih pred revanš sa BATE Borisovim

ŽivkovićSprema se bomba na Topčiderskom brdu! A ako bude prema zamislima Milorada Vučelića detonacija se očekuje u sredu veče, malo pre ponoći. I to ne u vidu eksplozije radosti, usled priželjkivanog plasmana crno-belih u Ligu šampiona, već ponude koju će potpredsednik Partizana staviti pred najboljeg igrača Superlige u ovom trenutku - Andriju Živkovića.

A ona glasi: novi ugovor na četiri godine i fantastična zarada od okruglo 1.000.000 evra po sezoni!

Izabrane vesti

Ko to može da odbije?

Ideju o ovakoj ponudi na račun omladinskog prvaka sveta Vučelić je poslao u etar gostijući u emisiji SOS kanala „Total soker odjeci“, objavivši plan da odmah po završetku revanša sa BATE Borisovim predoči Živkvoviću ugovor koji bi, bez sumnje, bio najveći u istoriji Partizana.

Do ovo saznanja došlo se posle pitanje novinara Nebojše Petrovića upućenom Vučeliću zašto Partizan ne bi takvom igraču, kao što je Andrija, ponudio novi ugovor na četiri godine, sa godišnjom platom od 1.000.000 evra, čime bi ga „vezao“ za sebe, a posle ga - umesto 4.000.000 - prodao za najmanje 15.000.000 evra.
„Ja sam spreman da mu to ponudim odmah, u sredu veče! Za to mi nije potrebna saglasnost ni predsednika, ni direktora. Ni bilo koga iz kluba. Garantujem da će tako nešto i uraditi ako prođemo BATE Borisov“, bio je prilično uverljiv Vučelić.

Vučelić, Gligorijević i PopovićE, sad: koliko je realizacija ove ideje ostvariva niko sa sigurnoću ne može da kaže, jer je postojeći ugovor Andrije Živkovića tako nakaradno napravljen da mladi fudbaler, praktično, i ne pripada Partizanu. Tačnije, deo ugovora prodat je Investicionom fondu Pinija Zahavija, koji polaže prava na 50 odsto od sledećeg transfera Andrije Živkovića, 25 odsto pripada crno-belima, a preostalih 25 igračevom ocu Jovici.

Iz Humske uveravaju da eventualni pristanak Andrije Živkovića i njegova moguća milionska zarada ne bi uneli nemir u svlačionicu srpskog prvaka.
Sigurno ne bi bilo problema u svlačionici, jer su svi igrači svesni Živkovićevih kvaliteta. To bi ostalima bio samo motiv više da igraju dobri i da i oni teže velikim ugovorima“, dodao je Vučelić.

 (FOTO: MN Press) 


tagovi

SuperligaSrbijaSOS kanalFK PartizanMilorad VučelićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara