"Vladimir Bajić, kapiten Borca"
"Vladimir Bajić, kapiten Borca"

Napad na Zmajeve, za Borac je najbolja odbrana!

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.11.17. | 15:25

Za preko potrebnu pobedu kraj Morave Igor Spasić mora da proguta subotičke crvene kartone i da na teren izvede najbolje što Čačani u ovom trenutku imaju

Vladimir Bajić, kapiten Borca

Trener čačanskog Borca Igor Spasić uoči premijerne utakmice 18. kola Superlige Srbije sa objektivno jakom ekipom Voždovca izdao je novu, a opet realnu komandu Zebrama: ”Nazad na teren, glavu gore, pa na Zmajeve”

Izabrane vesti

(3,20) BORAC ČAČAK (3,00) VOŽDOVAC (2,30)

Za Čačane je iz više razloga veoma važno kako će se lopta zakotrljati sutra u 17 časova na njihovom travnjaku kraj Morave. Timu treba mir i koncentracija, pa gore izvučeni citat nikako ne treba razumeti kao novinarsku floskulu, već kao realno prenet komadić atmosfere nakon bure u Subotici, a uoči dočeka ozbiljne ekipe Voždovca!

Da li je duel sa Spartakom već bačen u istoriju? Svakako da nije, jer da je moguće, u Čačku bi najradije već zaboravili na crvene kartone Dupovca i Jovanovića koji po prirodi stvari ova dva fudbalera brišu iz protokola utakmice s Voždovcem.

Upravo o tome danas je na Gradskom stadionu kraj Morave na konferenciji za novinare govorio Igor Spasić.
“Proteklih dana smo se nalazili u dosta specifičnoj situaciji, ali se moramo izdići iznad svega toga. Dosta smo razgovarali i jednostavno maksimalnim profesionalizmom moramo prevazići probleme kojih nije malo”, rekao je trener Borca, a zatim prešao na analizu rivala.

Igor Spasić
“U delikatnom trenutku nam u goste stiže jak protivnik koga predvodi izuzetan čovek i stručnjak. Poznajem ga dosta i dobro nisam iznenađen što se nalaze pri vrhu tabele, jer su po svemu prikazanom i zaslužili to mesto. Očekuje nas mnogo teška utakmica iz više razloga. U pitanju je objektivna snaga rivala, ali i dosta teška kadrovska situacija. Zbog crvenih kartona u timu sigurno neće biti Jovanović i Dupovac, dok Knežević ima problema sa starom povredom”, to su loše vesti s kojima već naslućujemo kakav će sastav imati Čačani.  

“U tim se posle odrađene suspenzije vraća Kostić. Jednostavno jedanaest igrača koje izvedemo na teren su trenutno najbolje što Borac ima u ovom trenutku. Svi oni moraju dati svoj maksimum, maksimalno ispoštovati dogovor iz svlačionice i onda se možemo nadati rezultatu koji bi bio povoljan za nas. Verujem da će i čačanska publika prepoznati ozbiljnost ovog trenutka i pružiti podršku sa tribina. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat u duelu sa protivnikom koji zaslužuje maksimalan respekt” - rekao je na konferenciji za medije trener Borca.

Pitali smo Vladimira Bajića, kapitena tima sa Morave da nam i on proceni situaciju i opiše šta zapravo očekuje od rivala.
“Nema lakih rivala u našoj situaciji, a Voždovac je zaista ozbiljan, po svim linijama dobro uklopljen tim. Odigrati dobro s njima, za nas znači prevazići psihički pritisak proizašao iz prošlih događaja. Kada kažem odigrati dobro, onda mislim da treba i pobediti, ali to neće biti lako pre svega zbog Dupovca, Jovanovića i Kneževića koji neće igrati zbog povrede”, rekao je za Mozzart Sport Vladimir Bajić.

Piše: Miloš Milić
Foto: Star Sport


tagovi

Borac ČačakČačakLazar JovanovićSrbijaSuperligaVladimir Bajićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara