Napoli dobija pojačanja za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.10.18. | 17:52

Trener Anćeloti će za duel 28.novembra moći da računa na Gulama i golmana Mereta

Italijanski vicešampion Napoli biće značajno jači za „revanš“ susret protiv Crvene zvezde u okviru Lige šampiona, zakazan za 28. novembar. Prema najavama italijanske štampe baš tog dana Karlo Anćeloti će dobiti dva pojačanja iz sopstvenih redova.

Kolege iz Italije čak konstatuju da sjajne vesti stižu sa juga Italije, pošto je izvesno da će se protiv Crvene zvezde u tim vratiti sjajni alžirski bek Fauzi Gulam.

Izabrane vesti

On je u prethodnih godinu dana preživeo pravu golgotu. Povredio je ligamente kolena u dvoboju Lige šampiona protiv Mančester Sitija pre godinu dana. Potom je bio podvrgnut intervencijama meniskusa nekoliko puta i to na različitim klinikama. Alžirac čeka samo poslednju dozvolu lekara kako bi ušao u trenažni proces, pošto već danima trenira. U njegovom odsustvu šansu je dobio Portugalac Mario Rui.

Pored Gulama, Anćeloti će od duela sa Crvenom zvezdom moći da računa na golmana dovedenog iz SPAL-a Aleksa Mereta. On se povredio u  predsezoni i praktično bez borbe mesto među stativama prepustio Kolumbijcu Ospini.

(Foto Action Images)


tagovi

Fauzi GulamAleks Meret

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara