""
""

Napoli nudi 16.000.000 evra za Francuza, naciljan i desni bek posle fijaska sa Vrsaljkom

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.16. | 15:10

De Laurentis polako gubi strpljenje za Ererom

Napoli je početak fudbalske pijace zamislio kupovinama Šimeta Vrsaljka i Ektora Erere iz Porta, ali ti planovi im se ne odvijaju baš kako su zamislili i već su prešli na alternativna rešenja. Vrsaljko je promenio mišljenje i bliži je prelasku u Atletiko Madrid, dok Erera hoće u Napulj i postigao je dogovor sa Italijanima, ali Porto je nepopustljiv u pregovorima.

Izabrane vesti

Zato su Napolitanci spremili plan B koji podrzumeva kupovine Matije De Šilja iz Milana i Korentina Tolisoa iz Liona.

Interes za mladim vezistom Liona je poprilično iznenađenje, a pogotovo odluka predsednika De Laurentisa da Francuzima odmah ponudi 16.000.00 evra za univerzalca koji može da pokriva pozicije centralnog veziste, ali i desnog beka. Dakle, obe pozicije koje su Napolitancima prioritet. Sada je na potezu Lionov predsednik Ola. Ovaj potez Napolija se može protumačiti kao neka vrsta pritiska na Porto da popusti u pregovorima za Ektora Ereru.

Sa druge strane, De Šiljo je došao kao rezervna opcija zbog komplikacija u pregovorima sa Vrsaljkom. Napoli je za Hrvata nudio 12.000.000 evra i Duvana Zapatu, pa se pretpostavlja da će sličnu ponudu poslati i Rosonerima za italijanskog reprezentativca. Međutim, status De Šilja će zavisiti od novog trnera Milana. Pogotovo što ga i Alegri želi u Juventusu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AOlimpik LionNapoliMilanMatija de ŠiljoLiga 1Korentin TolisoItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara