"Kaljehon"
"Kaljehon"

Napoli razbio maler, ali se provukao koroz iglene uši: Kaljehon matirao Sasuolo, domaćin pravio šanse i pogađao prečke (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.09.14. | 14:20

Španac u 28. minutu nakon odlične asistencije Iguaina matirao Konsiljija i postigao jedini pogodak na ovom meču – 0:1

Kaljehon

Gotovo mesec dana prošlo je od poslednjeg trijumfa Napolija u Seriji A, ali je ekipa Rafe Beniteza konačno razbila maler i na gostovanju Sasuolu došla do drugog trijumfa u ovoj sezoni – 0:1 (0:1).

Izabrane vesti

Gosti su daleko strpljivije nego u nekim prethodnim mečevima ušli u okršaj sa borbenom ekipom Euzebija di Frančeska, na vreme našli put do gola rivala i onda sigurnom igrom gotovo rutinski došli do tri nova boda.

Ključni momenat utakmice odigrao se u 28. minutu, kada je Gonzalo Iguain perfektnom asistencijom na potpuno drugoj strani pronašao Hosea Kaljehona, koji je odlično odreagovao i udarcem iz prve matirao nemoćnog Andreu Konsiljija.

Domaćin je u nastavku meča pokušavao da pronađe pravi put do gola Rafaela, a pravi pritisak je napravljen tek u finišu meča. Brazilski golman je u 82. minutu umalo častio domaće, pošto je kod jednog od prekida Sasuola potpuno nerezonski krenuo da izboksuje loptu, ali je pre njega do lopte došao Pavoleti i srećom po goste šutirao pored gola.

Samo tri minuta kasnije zatresla se i prečka Napolija, kada je nakon gužve u šesnaestercu domaćih Peluzo pogodio okvir gola. Tom prilikom, lopta je na putu ka golu zakačila Zunjigu i promenila pravac, ali srećom po goste nije završila u golu.

SERIJA A – 5. KOLO:

Roma – Verona 2:0 (0:0)
/Florenci 75, Destro 86/

Atalanta – Juventus 0:3 (0:1)
/Tevez 35, 59, Morata 83/

Nedelja:
Sasuolo – Napoli 0:1 (0:1)
/Kaljehon 28/

15.00 Ćezena – Milan
15.00 Kjevo – Empoli
15.00 Inter – Kaljari
15.00 Torino – Fiorentina
20.45 Đenova – Sampdorija

Ponedeljak:
19.00 Udineze – Parma
21.00 Parma - Lacio

(FOTO: Action images)

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaHoze KaljehonItalijaNapolisasuoloSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara