"Josip Projic i Slavoljub Srnić letos na Marakani"
"Josip Projic i Slavoljub Srnić letos na Marakani"

Napredak se osilio: Napašćemo Zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.16. | 16:06

Trener Ivanović rekao da neće menjati stil protiv šampiona, Projić se nada drugačijem rezultatu nego 2008, Mladenović ne priznaje emocije

Josip Projic i Slavoljub Srnić letos na MarakaniKad su u prva dva kola odigrali nerešeno na Marakani i tukli Partizan pod Bagdalom mnogi ih nisu ozbiljno shvatali. Možda zbog utiska da su na startu sezone večiti više pažnje posvetili evropskim kvalifikacijama. Sad, posle prvog kruga šampionata, morali bi svi klubovi Superlige da podignu stepen pripravnosti pred sudar sa fudbalerima Napretka.

Iz više razloga: zbog serije od šest vezanih prvenstvenih pobeda, zbog toga što su uz Vojvodinu i beogradske crveno-bele jedini bez poraza na svom terenu, ali povrh svega zbog načina igre koji je Kruševljanima usadio trener Dragan Ivanović.

Izabrane vesti

Otuda ne čudi što najavljuje juriš na šampiona, u derbiju 16. kola Superlige (subota, 17.00).
Crvena zvezda, Mladost Lučani, Metalac Gornji Milanovac... Ne pravimo razliku. Naš cilj je da što pre obezbedimo plasman u plej-of. Na dobrom smo putu, s obzirom na kontinuitet pobeda. Igrački je Zvezda kvalitetnija od ostalih protivnika, to nas obavezuje da damo sve od sebe. Igraćemo istim stilom kao dosad, napadački, uvek vodeći računa da ne primimo gol. Biće teško, ali jedva čekam utakmicu i nadam se da je moja ekipa spremna. Dosta razgovaramo, ekipa je puna samopouzdanja“, uverava Ivanović.

MOZZART kvote --->>> 2707: Napredak - Crvena zvezda 1 (4,50), X (3,50), 2 (1,75)

Prodaja ulaznica za meč u Kruševcu počela je jutros. Cene su: 200 dinara za severnu, 400 za južnu, 500 za istočnu, dok je zapadna tribina podeljena na sektore, pa „zapad jedan“ košta 600, a „zapad dva“ 700.
Biće to praznik fudbala, jer nam dolazi aktuelni šampion i trenutno prvoplasirana ekipa. Poštujemo Zvezdu, ali hoćemo da vidimo gde smo u odnosu na takav tim“, dopunio je Ivanović.

Dragan IvanovićNapredak na poslednja četiri susreta sa Zvezdom na svom terenu čak triput ostao neporažen, a mimo toga izgubio je sa 0:1 2013. i 1:2 2008. godine, iako je vodio.
To je bila dobra utakmica, tribine su bile krcate, ambijent je prelep. Voleo bih da ovog puta sreća bude na našoj strani. Ne postoji pritisak u timu, jer smo profesionalci. Nama je cilj popravljanje bodovnog salda. Iskoristio bih priliku da pozovem naše navijače da dođu u što većem broju“, rekao je Josip Projić, levi bek Čarapana.

Štoper Napretka Bojan Miladinović svojevremeno je četiri godine nosio Zvezdin dres, ali kaže da emocija prema klubu s Marakane neće biti u predstojećih 90 minuta.
Napredak je moj klub, u kome sam ponikao kao igrač. Nemam emocija za predstojeći meč. U Zvezdi je bilo i lepih i ružnih trenutaka. Ovu utakmicu smo shvatili maksimalno ozbiljno i kao svakoj drugoj pristupili smo joj studiozno. Crveno-beli su, trenutno, najkvalitetniji tim lige, što pokazuje i stanje na tabeli, ali igrači su spremni da pruže svoj maksimum i nadam se da ćemo obradovati verne navijače“, zaključio je Miladinović.

Arbitraža susreta poverena je Vladu Glođoviću iz Vrbasa.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Bojan MiladinovićDragan IvanovićJosip ProjićNapredak KruševacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara