""
""

Naredba je: Raziđi se! Niste vi za Bundesligu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.10.16. | 20:00

Hamburger nastavio da rasipa ugled...

Izazov je sledeći: Pokušajte da pronađete goru ekipu od Hamburgera u Evropi! Biće to mukotrpan posao, ovo je samo način da dočaramo koliko je ekipa našeg Filipa Kostića užasna ove sezone, bolje ne pokušavajte! Ni posle devet kola ti momci nemaju pobedu u Bundesligi: Keln - Hamburger 3:0!

Izabrane vesti

A i šta su drugo mogli da očekuju u duelu sa najboljim strelcem lige, razgoropađenim Antonijem Modestom, koji je potpuno vaskrsao posle lošeg početka meča, žutog kartona, pa promašenog penala, i za manje od pola sata sravnio sa zemljom ono što su svi pre njega dobrano izbombardovali. Dilema je da li je postigao dva ili tri komada - kod onog prvog Coler je centrirao pa se ne vidi jasno da li je francuski golgeter dokačio loptu - ali kako god okrenete isto je. Hamburger je rasturen - Antoni Modest, teški bombarder, završio je posao. 



Ova generacija fudbalera Hamburgera ušla je večeras u klupske anale i zvanično kao najgora, jer gol nisu uspeli da postignu već 662 minuta?! Tako nešto bogata istorija nekadašnjeg prvaka Evrope ne pamti. Probao je novi trener HSV-a Markus Gisdol sve. Da menja formaciju, da rotira, da gurne Bobija Vuda na desno krilo, Kostića prebaci i levo i ostvori prostor za Lasogu u samom špicu. Ništa. Nij to, doduše, toliko loše funkcionisalo do počpetka drugog dela, ali onda je Vud napravio jedan jako glup potez, udario lakotom u stomak igrača bez lopte i dobio crveni karton, posle čega se sve raspalo. Po ko zna koji put ove sezone.  

Keln se s ova tri boda probio na četvrto mesto, ima samo pet bodova manje od lidera Bajerna, dok Hamburger, naravno, ostaje zakucan za samo dno. Dva boda i dva postignuta gola. Kakva blamaža.

A u sledećem kolu dolazi im zbog loših rezultata ljutiti Dortmund. 

Biće spasavaj se ko može...

BUNDESLIGA - 9. KOLO

Petak:
Menhengladbah - Ajntraht 0:0

Subota:
Majnc - Ingolštat 2:0 (0:0)
/Mali 51. penal, Oztunali 86/

Volfzburg - Leverkuzen 1:2 (1:0)
/Arnold 37 - Mehmedi 79, Jedvaj 84/

Augzburg - Bajern 1:3 (0:2)
/Čeol 67 - Levandovski 19, 47, Roben 21/

Verder - Frajburg 1:3 (0:2)
/Garsija 67 - Filip 29, Grifo 39. penal, Abraši 75/

Darmštat - Lajpcig 0:2 (0:0)
/Zabicer 57, 82/

Dortmund - Šalke 0:0

Nedelja:
Hofenhajm - Herta 1:0 (1:0)
/Zule 31/

Keln - Hamburger 3:0 (1:0)
/Modest 61, 82, 86/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Antoni ModestBundesligaEvropaHamburgerKelnNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara