""
""

Kralju na noge, ali nema predaje: Samo da im ne dozvolimo da se rastrče...

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.02.14. | 14:50

''Naš prioritet je da Partizan i naredne godine bude učesnik Evrolige, uz trofeje koji se uvek očekuju'', ističe pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić pred gostovanje Realu

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da će crno-beli predstojeće utakmice u TOP 16 fazi Evrolige, počev od gostovanja Real Madridu (petak, 20.45), iskoristiti da podignu formu i spremno dočekaju završnicu Jadranske lige.
Nismo izgubili aspiracije kada je Evroliga u pitanju. Svaki meč odigraćemo maksimalno motivisani, kako bismo zabeležili što više pobeda u TOP 16 fazi. Nastojaćemo da podignemo kvalitet igre, želimo da najbitniji deo sezone dočekamo najspremniji. Naš prioritet je da Partizan i naredne godine bude učesnik Evrolige, uz trofeje koji se uvek očekuju“, rekao je Gasić, koji je na konferenciji za medije u hali Pionir menjao prvog trenera Duška Vujoševića.

On je dodao da Partizan u Madridu neće imati nimalo lak posao, jer ga očekuje gostovanje protiv ekipe koja trenutno igra najbolju košarku u Evropi.
Real je u dosadašnjem delu sezone izgubio samo jednu utakmicu, osvojio je Kup kralja, a sistem igre koji prezentuju nikog ne ostavlja ravnodušnim. Imaju dobar balans između spoljne i unutrašnje linije, to im omogućava da igraju raznovrsno i u visokom ritmu svih 40 minuta“, istakao je Gašić.

Izabrane vesti

Na pitanje novinara da li Partizan ima recept da pruži dostojan otpor Realu, Gašić je odgovorio:
„Partizan je na trenutke u Beogradu pokazao da može da su suprotstavi Madriđanima. Svaka utakmica je nešto novo i predstavlja izazov za naš mladi tim. Real je ekipa prepuna talenata i individualnog kvaliteta u liku Rodrigeza, Fernandeza i Ljulja. Moramo da budemo disciplinovani i čvrsti u odbrani. Bićemo u problemu ako im dozvolimo da se rastrče i uvedu utakmicu u svoj ritam“.

Gašić je potvrdio da će ekipu u Madridu predvoditi prvi trener Duško Vujošević.

(FOTO: Action images)


tagovi

Velimir GašićSrbijaFK PartizanKK PartizanJadranska ligaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara