"Samir Nasri"
"Samir Nasri"

Nasri pred Komjuniti šild: Ne dotiču me prozivke navijača Arsenala, ali glupo je to što rade

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.08.14. | 09:08

"Ako ćemo iskreno, mi smo samo igrači koji gledaju ono što je u našem interesu i najbolje za karijeru", rekao je Francuz

Samir NasriDobro je poznato da je Samir Nasri za srce ujeo navijače Arsenala kada je 24. avgusta 2011. odlučio da dres Tobdžija zameni opremom Mančester Sitija. Od tog dana, svaki put kada su se dva tima sastala, pristalice londonskog kluba imale su poseban "pik" na francuskog vezistu, kojeg su često prozivali.
"Prozivke sa tribina me ne dotiču, mislim da su jako glupe. Nisam navijač Arsenala, jer nisam iz Londona. Ako ćemo iskreno, mi smo samo igrači koji gledaju ono što je u našem interesu i za karijeru", rekao je Nasri.

On je otkrio i da je jako srećan u Sitiju i da nema problem sa navijačima Arsenala.
"Kada je došla ponuda Sitija, bila je to najbolja moguća solucija za mene. Osvojio sam trofeje, jako sam srećan, imam sve, pre svega bolji život. Žao mi je zbog njih (navijača prim. aut.) ako ne mogu da pređu preko svega. Iskreno, ja nemam problema sa njima. Oni rade ono što rade, vole svoj klub... Možda su moj potez videli kao izdaju. Ali, nije to. Ja nisam takav čovek. Jednostavno, gledam šta je najbolje za mene... Isto su uradili i Sanja, Adebajor, Ture..."

Izabrane vesti

Međutim, vezista Građana se tu nije zaustavio...
"Navijači misle da je u pitanju novac. Ali, nije samo novac. Naravno, to je jedan od glavnih faktora sada. Ali, kada neko zarađuje 200.000, ili 150 ili 100 hiljada, to ne pravi veliku razliku u životu. Veliki sam dužnik Arsenu Vengeru. Zbog njega sam igrač kakav sam danas", zaključio je 27-godišnji Nasri.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Mančester SitiKomjuniti šildSamir NasriPremijer ligaEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara