""
""

Nastavlja se čerupanje prvaka Španije: Čelsi dolazi po Filipea Luisa, Atletiko ne može da kaže „ne“!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.05.14. | 14:13

Plavci spremni da ponude 24 miliona evra, koliko iznosi klauzula u ugovoru Brazilca

Čelsi je rešio da iskoristi situaciju na tržištu i potpuno opustoši ekipu o kojoj priča cela planeta. Atletiko Madrid već je ostao bez Tijaga, koji se vratio u London posle skoro deset godina, Dijego Kosta je već viđen na Stamford Bridžu, govori se čak i o dolasku Kokea... A Filipe Luis mogao bi da postane sledeća sigurna kupovina Plavaca!

Izabrane vesti

Kako Radio Marka javljaemisari iz Londona trebalo bi već u toku dana da stignu u Madrid kako bi brazilskog levog beka odveli na Stamford Bridž. Kako ne bi previše rizikovali, pregovarački tim dobio je dozvolu Romana Abramoviča da odmah ponude 24.000.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula. Što znači da Jorgandžije neće moći da kažu - "ne"!

Takođe, Čelsi je spreman da Luisu da godišnju platu od 5.000.000 evra, što je skoro pa duplo više od onoga što Brazilac ima u Atletiku. 

Podsetimo, odlaskom Ešlija Kola Čelsi je ostao bez standardnog levog beka, a Luis je momentalno tipovan kao idealno rešenje. 

U roku od samo jednog nepunog dana, Atletiko je napustio i Dijego Ribas, koji će naredne tri godine nositi dres Fenerbahčea, a klub bi mogao da napusti i Miranda, za čije zdravlje se sve više raspituje Mančester junajted.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaEngleskaČelsiAtletiko MadridŠpanijaPrimeraPremijer ligaFilipe Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara