"Zoran Laković"
"Zoran Laković"

Nastavlja se “odliv mozgova“ iz Srbije – Zoran Laković iz FSS otišao u Uefu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.15. | 16:57

Jedan od retkih mlađih kadrova na Terazijama posle 11 godina rešio da napusti srpsku Kuću fudbala

Zoran LakovićToliko kritikovani Fudbalski savez Srbije ostaje bez jednog od retkih članova čiji rad čak ni u najžešćim obračunima sa opozicijom gotovo da niko nije dovodio pod znak pitanja. Zoran Laković će posle 11 godina u FSS, a osam na mestu generalnog sekretara, napustiti kancelarije na Terazijama i započeti evropsku avanturu u Uefi.

Sada i definitivno.
"Posle punih 11 godina u FSS odlučio sam da prihvatim ponudu iz UEFA i preuzmem mesto šefa odeljenja nacionalnih asocijacija (Head of National Associations Account Management). Neizmernu zahvalnost za sve predivne godine u našem savezu dugujem predsedniku Tomislavu Karadžiću kojem sam bio saradnik u trenucima kada je trebalo da se deli i dobro i zlo. Zatim želim da se zahvalim Draganu Stojkoviću, Zoranu Damjanoviću i Dejanu Savićeviću sa kojima sam počinjao svoj put u FSS, ali i Zvezdanu Terziću koji me postavio na ovu funkciju", rekao je Laković, a prenele Večernje novosti.

Izabrane vesti

Lakovićeve ingerencije će do izbora novog genseka FSS obavljati njegov dosadašnji zamenik Nebojša Ivković. Mlađi kadrovi odlaze, starijima se fotelje baš omilile. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran LakovićUEFASuperligaSrbijaFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara