"Nastić"
"Nastić"

Nastić: Zvezda je klub sa bogatom tradicijom i fenomenalnim navijačima!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.08.15. | 13:24

"Divan je osećaj postati deo jednog takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Veoma sam zahvalan što ću biti u prilici da igram za Zvezdu jer će mi to sigurno omogućiti da značajno napredujem", poručio je mladi centar

Nastić

Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Nastić rekao je danas da je uzbuđen što će nositi dres crveno-belih i da je glavni razlog njegovog dolaska u klub igranje u Evroligi i ABA ligi.
"Divan je osećaj postati deo jednog takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Veoma sam zahvalan što ću biti u prilici da igram za Zvezdu jer će mi to sigurno omogućiti da značajno napredujem. Jedva čekam da se navijačima predstavim na najbolji mogući način i jako sam uzbuđen", rekao je Nastić za klupski sajt, koji će se novim saigračima priključiti za četiri dana.

Izabrane vesti

Mladi centar ističe da veruje da su Beograd i Crvena zvezda idealne sredine za nastavak njegove karijere.
"Pre svega to mislim zbog nivoa takmičenja u kojima će Zvezda učestvovati sledeće sezone. Takođe, to je klub veoma bogate tradicije i sa fenomenalnim navijačima. Ujedno ću biti u prilici i da se ponovo povežem sa svojim korenima i sve to mi je značajno pomoglo da donesem konačnu odluku", naveo je Nastić.

On je u prošle sezone igrao na koledžu Stanford i prosečno beležio 13,4 poena i 6,5 skokova po meču.
"Iskustvo koje sam stekao na koledžu je bilo izvanredno jer mi u značajnoj meri pomoglo da sazrim na terenu, ali i van njega. To ne bih menjao ni za šta na svetu. Bilo mi je fantastično u Juti i u Las Vegasu tokom letnje lige. Naučio sam zaista mnogo toga igrajući za Golden Stejt i San Antonio", zaključio je rođeni Novosađanin.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

Stefan NastićSrbijaJadranska ligaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara