""
""

Navijači Reala sačekali i izvređali Murinja

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.13. | 19:02

“Kurvin sine” poručivali su Realovi navijači Portugalcu. Karanku su prozivali da “maneken koji nosi pelene”

 

Izabrane vesti

Možete da budete i najveći, ali ako se zamerite razmaženom Madridizmu, onda ste u Realu precrtani. Žoze Murinjo je bio miljenik navijača Reala (makar većeg dela), sve do ispadanja od Borusije u polufinalu. Tri godine je hranio navijače Reala i tamošnje medije pričama o “decimi” (desetoj tituli prvaka Evrope koju su nervozno iščekivali), a onda je taj mit srušen, a Portugalac je sve začinio izjavom da ide tamo gde ga vole.

Reči da ga neko u Madridu mrzi su ujele za srce navijače Reala koji su automatski precrtali Murinja. Za razliku od Čelsija i Intera gde ga navijači obožavaju i gde će mu uvek biti otvorena vrata, Murinjo je ovoga puta postupio malo nepromišljeno i zamerio se najvećem klubu sveta.

Zbog toga je danas prvi put od kada je u Madridu dočekao neprijatnu scenu da ga navijači čekaju i vređaju. Posle treninga u sportskom centru u Valdebebasu, grupa navijača kraljevskog kluba je na izlazu čekala Murinja i njegove saradnike i vređala ih.
“Kurvin sine”, bile su samo neke od uvreda na račun Posebnog.

Ništa bolje nije prošao ni Aitor Karanka. Nekadašnji štoper, a danas Murinjov pomoćnik je takođe izvređan.
“Manekenu, da li ti je Murinjo promenio pelene”, poručili su frustrirani Madriđani.

Dileme više nema. I da Murinjo promeni mišljenje, kasno je. Trogodišnja priča u Realu je završena. Ostaju mu još finale Kupa Kralja i put pod noge. A, razmašeni realovci će već naći nekoga da leče frustracije na njemu. 


tagovi

Aitor KarankaEvropaPrimeraReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara