"Kevin-Princ Boateng"
"Kevin-Princ Boateng"

Ne da na sebe: Boateng prekinuo meč zbog rasističkih uvreda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.01.13. | 15:40

Prvotimac Milana prvo napucao loptu na tribinu sa necivilizovanim navijačima, a potom povukao saigrače sa terena na prijateljskoj utakmici protiv Pro Patrije

 

Kevin-Princ BoatengUEFA i FIFA možda nisu sasvim ozbiljne u borbi protiv rasizma, ali Kevin-Princ Boateng svakako jeste! Prvotimac Milana je stao na crtu rasistima i u znak protesta zbog uvreda sa tribina prekinuo prijateljski meč Rosonera i nižerazredne Pro Patrije.

Izabrane vesti

Prethodno nije propustio priliku da im jasno stavi do znanja šta misli o njihovim uvredama na rasnoj osnovi, pa je loptu katapultirao na deo tribina sa problematičnim navijačima da bi odmah potom skinuo dres i krenuo put svlačionice.

Ubrzo su mu se pridružili i saigrači, pa i prvotimci protivničkog tima, koji su prethodno dva puta molili huligane da prestanu sa prljavom rabotom.

Navijačima Pro Patrije ostaje da se pitaju kada će sledeći put dobiti priliku da se odmere sa timom veličine Milana? Možda takvu privilegiju i ne zaslužuju.

Treba, ipak, napomenuti i da je veći deo stadiona Boatengov gest propratio aplauzima, a da se rukovodstvo Pro Patrije ogradilo od izgrednika. Uprava Milana saopštila je da će i ubuduće reagovati u istom maniru.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaKevin-Princ BoatengMilanrasizamSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara