"Besnik Hasi"
"Besnik Hasi"

Ne ljuti se čoveče: Besnik Hasi razočaran zbog “dosadnog“ Mehelena, Janković gospodski

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.02.15. | 18:29

Srpski stručnjak priznao da je Anderleht možda oštećen za penal. Kolega iz protivničkog tima nije najbolje primio gubitak bodova u sudijskoj nadoknadi

Besnik HasiAleksandar Janković ima penicilin za Anderleht. Uprkos očitoj razlici u kvalitetu njegov Mehelen je uspeo da i drugi put ove sezone odoli braniocu titule šampiona. Besnik Hasi, kolega sa protivničke klupe, nije umeo sportski da prizna rezultatski neuspeh posle izjednačujućeg gola Dalibora Veselinovića u sudijskoj nadoknadi.
"Mehelen je dosadan protivnik", razočarano je Hasi govorio o nemoći njegovog tima u napadu.
"Uvek se povuku, čekaju grešku rivala. Svake nedelje isto. Teško je stići do šanse. A mi smo mnogo grešili, gubili lopte, gubili duele, na kraju smo primili gol u poslednjem minutu. Frustrirajuće".

Istina, Anderleht ima za čim da žali. Aleksandar Mitrović, strelac tog jedinog gola za domaći tim, prethodno je uzdrmao okvir gola. U Briselu se bune i zbog prekršaja Lorensa Polusena nad Frenkom Ahempongom koji je po mišljenju domaćih morao da bude penal. Šef struke Mehelena Aleksandar Janković sportski je priznao da je sudija njegovom timu možda i progledao kroz prste.
"Bilo je na ivici. Bilo je elemenata za penal i moguće je da smo imali sreće što se sudijska nije oglasila. Ali i Ahempong se bacio pre samog kontakta. To je fudbal. Ovakve situacije se dešavaju na utakmicama.  U 50 odsto situacija sudija će svirati penal, u 50 neće. Ovaj put je svirao u našu korist“, džentlmenski će Janković.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Župiler Pro ligaMehelenEvropaBesnik HasiBelgijaAnderlehtAleksandar Jankovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara