""
""

Ne može Paleta da bude prvi štoper, ni Lapadula igrač preokreta: Sampdorija srušila naivni Milan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.02.17. | 14:30

Odlicni Filip Đuričić predvodio klub iz Đenove do velikog slavlja na San Siru

Napadaš čitavu utakmicu, stvoriš dvocifreni broj prilika, a onda na svom terenu primiš naivan gol i ostaneš bez sva tri boda. To se danas dogodilo Milanu, koji je na kraju nasamaren na San Siru - 0:1 (0:0).

Izabrane vesti

Sampdorija je igrala lukavo, branila se svih 90 minuta, čekala svoju priliku iz kontranapada, koje je predvodio uglavnom predvodio Filip Đuričić i to jojo se isplatilo u 70. minutu. Srpski internacionalac je uposlio Kvaljarelu, naleteo je korpulentni Gabrijel Paleta i bespotrebno srušio Kvaljarelu u svojm šesnaestercu. Nemilosrdan sa bele tačke bio je Murijel.

Domaćin je na kraju krenuo na sve ili ništa, u samoj završnici u neverovatnoj prilici se našao Đanluka Lapadula, bilo je teže promašiti nego pogoditi, ali je udarac iz neposredne blizine odbranio Emilijano Vivijano.

Montela bi posle ovog poraza mogao da se nađe na listi za odstrel, iako igra Rosonera u ovom meču i nije bila toliko loša, ali lopta jednostavno nije želela u gol. Ipak, to nije bio slučaj i sa Lapadulom, koji je ušao umesto Karlosa Bake kako bi promenio situaciju na terenu, ali to nije uspeo da učini.

Čitav meč za Milan odigrao je i Đerar Delofeu, koji je na početku drugog poluvremena takođe imao odličnu šansu, ali ne i sreće da postigne prvenac pred domaćom publikom.

SERIJA A - 23. KOLO

Subota:
Bolonja - Napoli 1:7 (1:4)
/Torosidis 36 - Hamšik 4, 70, 74, Insinje 7, Mertens 34, 44, 90/

Nedelja:
Milan - Sampdorija 0:1 (0:1)
/Murijel 70pen/

15.00: Atalanta - Kaljari
15.00: Peskara - Lacio
15.00: Đenova - Sasuolo
15.00: Empoli - Torino
15.00: Kjevo - Udineze
18.00: Palermo - Krotone
20.45: Juventus - Inter

Utorak:
20.45: Roma - Fjorentina

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanItalijaGabrijel PaletaEvropaĐanluka Lapadula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara