Ne prave stranci uvek razliku

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.06.18. | 09:00

Poslednjih sedam duela Kizilkuma, koji ima najviše pečalbara i Sogdijane, koja je bez internacionalaca, okončano je golom na obe strane

Ne prave stranci uvek razliku. A, trebalo bi, jer su obično skuplji od domaćih snaga. Iako AGMK i Kizilkum imaju najviše stranaca od svih rivala u Superligi Uzbekistana, nalaze se samo bod iznad Sogdijane koja u svojim redovima nema nijednog internacionalca. Po tome je jedinstvena.

A baš u okviru 15. runde prvenstva snage odmeravaju Kizilkum i Sogdijana, koji će do kraja ligaškog dela voditi veliku borbu za plasman u plej-of. Željeno 6. mesto daleko im je šest, odnosno sedam bodova, pa bi i današnji obračun mogao da determiniše dalji tok borbe.

Izabrane vesti

Prvi duel u sezoni pripao je Kizilkumu 3:1, zahvaljujući trenutno drugom strelcu lige Grigalašviliju, koji je polivinu od svojih šest golova postigao na tom susretu. Oba tima ostvarila su pobede bez primljenog gola u prošlom kolu šampionata, a poslednjih dana maja odigrali su i mečeve u okviru osmine finala kupa. Kizilkum je bez problema prošao u četvrtfinale eliminisavši drugoligaša Dinamo iz Samarkanda, dok je Sogdijana ispala posle minimalnog poraza od prošlogodišnjeg finaliste Bunjodkora.

Zanimljivo, svih sedam poslednjih međusobnih susreta okončano je golom na obe strane, a nema razloga da se niz ne nastavi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 16:30 4222 UZB 1 Qizilqum - Sogdiana tgg gg 1,88
Ukupna kvota1,88

UZBEKISTAN 1 - 15. KOLO

Ponedeljak
16.30: (1,90) Kizilkum (3,45) Sogdijana (3,80)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Uzbekistan 1sportsko klađenjeSogdijana Kizilkum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara