""
""

Neće to ići baš tako Monći... Rampa Fajenorda! Vratite se sa ozbiljnom ponudom...

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.17. | 23:15

Vučica se vraća neobavljenog posla

Bili su uvereni u Romi da će se sa puta u Holandiji vratiti kući sa velikim pojačanjem. Ipak, vraćaju se przanih šaka. Poseta sportskig direktora Monćija nije urodila plodom, njegove čuvene prgeovaračke sposobnosti su ovaj put naišle na zid u Roterdamu.

Izabrane vesti

Fajenord je glatko odbio Rominu 12.000.000 evra vrednu ponudu za desnog beka Rika Karsdorpa koji je oduševio tokom šampionskog pohoda minule sezone. Roma je bila spremna da palti i 3.000.000 evra akroz bonuse, ali slavni klub iz Roterdama se nije nimalo šalio kada je istakao cenu od 20.000.000 evra za svog mladog asa.

Fajenord je svestan da je skočila cena njegovim igračima i nije prinuđen da ih prodaje tek tako. Štaviše, želi da ih zadrži za Ligu šampiona, a ako bude morao da prodaje Karsdorpa i slične, uradiće to za cenu koju on odredi.

Kardsorp je jedan od prioriteta Vučice u ovom prelaznom roku, a želi ga i Inter koji je spreman da plati 16.000.000 evra. Međutim, Holanđani su i interu poslali poruku da se ne nada previše ako ne dođe sa traženih 20.000.000 evra.

Romini direktori Monći i Baldisoni su se iz Roterdama vratili neobavljenog posla i sada im ostaje samo da formulišu drugu, bogatiju ponudu. Ako baš toliko žele Karsdorpa na desnom boku odbrane.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaRik KarsdorpMonćiItalijaHolandijaFajenordEvropaEredivizija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara