"Trenutak kad je Slimani matirao Akinfejeva"
"Trenutak kad je Slimani matirao Akinfejeva"

Nečuveno: Laserski zraci u lice Akinfejevu izbacili Ruse sa Mundijala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.06.14. | 11:06

„Sudije su protiv nas“, grmi selektor Fabio Kapelo

Trenutak kad je Slimani matirao AkinfejevaIonako skoro ništa nije pokazala na Mundijalu, ali kad se na slabu igru u polju nadovežu dve greške golmana jasno je da Rusija nije ni mogla da prođe bolje od – eliminacije. Ili jeste? Pogotovu ako se ima u vidu šta je prethodilo golu Alžira kojim je afrička selekcija stiga do izjednačenja i plasmana u osminu finala, uskrativši to zadovoljstvo četi Fabija Kapela.

Nekoliko sekundi pre pogotka Islama Slimanija, pristalce Alžira su sa tribina stadiona u Kuritibi uperile laserske znake u lice čuvaru mreže Igoru Akinfejevu i prirodno je što u Moskvi taj detalj vide kao jedan od odlučujućih.
„Naš golman je ometan laserskim zracima deset sekundi pre izjednačujućeg pogotka. Postoje dokazi u vidu snimaka i fotografija. Inače, faul Kozlova za slobodan udarac Alžira uopšte nije postojao. Ne volim da pričam o sudijama, ali oni su svaki put protiv Rusije. Svi arbitri su bili protiv nas“, grmeo je posle meča selektor Fabio Kapelo, koga navijači baš i ne cene.

Izabrane vesti

Italijan ima godišnju platu od 16 miliona evra, modni stilisti kažu i da se lepo oblači (sinoć u cvrnom džemperu), ali mu to neslabo pomaže u fudbalskom smislu, jer njegova ekipa ne liči na ozbiljnu, pa je osvojila samo dva boda u Grupi H, protiv Belgije, Alžira i Južne Koreje.
„Nastaviću da radim kao selektor Rusije. Naravno, pod uslovom da savez to želi“, rekao je Kapelo koji sa ima ugovor  do 2018. i završetka narednog Mundijala koje organizuju upravo Rusi.

Detalj koji je prethodio golu Alžira i kako je ometen golman Akinfejev pogledajte OVDE.

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

Rusijareprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalIgor AkinfejevFabio KapeloBrazil2014HBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara