"Nemanja Matić"
"Nemanja Matić"

NEKA SE SPREMI MATIĆ: Francuska revolucija u Monaku se nastavlja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.13. | 15:09

Ako Kneževi budu izdvojili 50 miliona evra, 24-godišnji vezista Orlova iz Lisabona postaće najskuplji Srbin na svetu

Nemanja MatićMonako, Monako, Monako... Evropa ne prestaje da bruji o dešavanjima u klubu iz kneževene, a čini se da će do kraja nedelje Dmitrij Ribovljev potrošiti svih 200 miliona evra, koliko je planirao da uloži u tim snova sa stadiona Luj Drugi!

Naime, kako prenose evropski mediji, posle dolaska Mutinja i Rodrigeza iz Porta, odnosno Falkaa i Valdesa glavna meta Kneževa je možda i najskuplji Srbin u istoriji fudbala – Nemanja Matić!

Izabrane vesti

Kako pišu portugalski i francuski mediji, Klaudio Ranijeri i Ribovljev bi baš voleli da vide sjajnog 24-godišnjeg vezistu u crveno-belom dresu, što znači da će Monako izdvojiti 50 miliona evropskih novčanica, kolika je klauzula u njegovom ugovoru. Time bi Matić i definitivno ušao u istoriju srpskog fudbala, a čelnici novopečenog člana Lige 1 se nadaju da će posao biti završen uskoro.

Prema ranijim informacijama, Mančester junajted i Čelsi takođe čekaju u redu kako bi kaparisali sjajnog srpskog vezistu.

Podsetimo, Nemanja Matić i drugovi su tokom vikenda izgubili i treći trofej ove sezone, pošto su u finalu Kupa Portugala poraženi od Gimaraeša sa 2:1 posle ogromnog preokreta u poslednjih deset minuta.

Lisabonski Orlovi su vodili sa 1:0 do 79. minuta, a onda su igrači Gimaraeša u samo dva minuta preokrenuli rezultat i tako kompletirali crnu seriju Benfike, koja je počela protiv Porta a nastavila se u susretu sa Čelsijem...
"Ne znam šta se dogodilo u poslednjih 10 minuta. Sigurno smo zaslužili da osvojimo nešto ove sezone", rekao je Matić za portugalske medije, vidno isfrustriran zbog novog neuspeha.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dmitrij RibovljevHames RodrigezEvropaFrancuskaKlaudio RanijeriLiga 1MonakoNemanja MatićRadamel FalkaoViktor ValdesŽoao Mutinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara