Rašid Gezal
Rašid Gezal

Nekad Rijad, sad Rašid – Gezal peto Lesterovo pojačanje

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.08.18. | 21:15

Oprečne infomacije oko visine obeštećenja

Ili će da bude pun pogodak. Ili će da bude katastrofa. Rašid Gezal je jednostavno takva glava. U Lionu je blistao, u Monaku nisu znali kako da kanališu njegovu energiju. I zato se tu glavobolju prepustili Klodu Puelu. Rašid Gezal je peto pojačanje Lestera za ovu sezonu.

Doveden je kao zamena za Rijada Mareza, koji je za 67.800.000 evra otišao u Mančester Siti. Nije naravno Gezal taj nivo, ali nije bio ni Marez pre no što je eksplodirao na King Pauer stadionu.

Izabrane vesti

Samo je pitanje da li će Puel, koji ga zna još iz Lionove akademije, umeti sa njim. Očigledno da smatra da će moći, pošto je ubedio upravu kluba da plati osmocifreno obeštećenje. Doduše, tu ima oprečnih informacija. Englezi uglavnom pišu o obeštećenju od 11.000.000 evra. Francuzi o 14.000.000 fiksno plus 1.000.000 na ime premija.

Inače, Lester je ovog leta doveo i golmana Danija Vorda, defanzivce Rikarda Pereiru i Džonija Evansa i vezistu Džejmsa Medisona, koji je sa cenom od 25.000.000 evra bio i najskuplji. Sve skupa, do sada su Lisice potrošile skoro 80.000.000 evra.

Ali sve su to zakrpili sa prodajama Rijada Mareza i Ahmeda Muse. Sada je samo pitanje da li će uspeti da zadrže reprezentativnog štopera Harija Megvajera po koga je krenuo Mančester junajted.

(FOTO: Twitter/LCFC)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Rašid Gezal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara