Neko će da izađe iz krize...

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.05.18. | 14:33

Janbijan i Ćingdao ne blistaju u poslednje vreme, tako da probajte sa golovima

Kineski fudbal iz godine u godinu napreduje i sve je popularniji, koliko god se to nama ne sviđa. Maltene sve velike zvezde u jeseni karijere odlaze na Daleki istok pretežno zbog love, što u svakom slučaju čini da liga postane atraktivnija i privlačnija gledaocima, dok o kvalitetu - pogotovo golmana - može da se raspravlja.

Druga kineska liga nije ni približno jaka ni popularna kao Superliga, ali i tu može da se zgrne solidna lova, ako se malo zagrebe ispod površine i kvalitetno izanalizira.

Izabrane vesti

Janbijan i Ćingdao otvaraju 12. kolo (sreda, 09.30), a imajte na umu da je na četiri prethodna međusobna susreta ovih timova zaokružen je tip UG2-4, što je možda i najbolja opcija pri tipovanju, ako uzmemo u obzir forme u kojima se nalaze. 

Ćingdao je dosad osvojio 16 bodova, trenutno je na sedmom mestu, ali ostvario je tek jedan trijumf na šest poslednjih takmičarskih mečeva. Janbijan je 11. sa 14 bodova i ima jednu pobedu na osam poslednjih utakmica. 

Jasno je da su oba tima u krizi i da bi eventualni izlazak iz nje mogli da potraže jureći pobedu na ovom susretu. Pošto se čini da su dva tima približnog kvaliteta, probajte sa pomenutim 2-4 ili GG, GG3+...

KINA 2 - 12. KOLO:

Sreda

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Kina 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara