"Matje na Nou Kampu"
"Matje na Nou Kampu"

Nekom dođe na promociju 30.000 navijača, nekom samo 300: Barsa u tišini predstavila štopera za koga traži 50 miliona evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 20:32

Žeremi Matje potpisao četvorogodišnji ugovor sa Kataloncima i uzeo broj 24

Matje na Nou KampuBarselona je jedva dočekala da angažuje štopera, ali reklo bi se da to njene navijače baš i ne interesuje previše. Za razliku od velikog rivala Real Madrida, koji je pre samo dva dana predstavio Hamesa Rodrigeza pred 30.000 gledalaca, na Nou Kampu se povodom promocije Žeremija Metjua okupilo svega 300 posetilaca.

Doskorašnji defanzivac Valensije je  potpisao četvorogodišnji ugovor sa velikanom iz Katalonije, za ovu investiciju na račun Slepih miševa prabaciće 20 miliona evra i tako praktično završiti rekonstruciju ekipe u koju su tokom leta stigli golmani Mark Andre Ter Štegen i Klaudio Bravo, vezista Ivan Rakitić i napadač Luis Suarez.

Izabrane vesti

Matje je prvi štoper koga je Barselona dovela posle pet godina (još od transfera Čigrinskog), a čelnici kluba su odmah zacepili cenu na ime obeštećenja, pa će klub koji želi da ga odvede morati da plati 50 miliona evra.
Veliko je zadovoljstvo igrati za Barselonu, to je najveći klub na svetu, počastvovan sam što sam njegov deo. Barsa me je dugo tražila i ovom prikom se zahvaljujem i čelnicima kluba i treneru Luisu Enrikeu na poverenju, koje ću pokušati da opravdam dobrim igrama“, rekao je francuski defanzivac.

Inače, Žeremi Matje je izabrao da na poleđini dresa nosi broj 24, koji je prethodne sezone bio u vlasništvu Serhija Roberta, a na počecima karijere zaduživali su ga doskorašnji kapiten Karles Pujol i Andres Inijesta, te Jaja Ture, a malo pre njih čuveni Fernado Kouto.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žeremi MatjeŠpanijaPrimeraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara