""
""

Nema Radamela i Mbapea? Nema problema, tu je Valer Žermen! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.04.17. | 23:13

Monako se rutinski plasirao u polufinale Kupa Francuske pobedom nad Lilom - 2:1

Monakova strašna ofanzivna linija nije mogla da parira pomahnitalom Edinsonu Kavaniju i razigranom Pari Sen Žermenu u finalu Liga kupa, ali za Lil je čak i Valeri Žermen bio dovoljan da se obezbedi rutinski prolaz u polufinale nacionalnog Kupa - 2:1. 

Izabrane vesti

Iskusni napadač odradio je veliki posao za Kneževe i u završnih deset minuta prvog poluvremena rešio sporna pitanja. Njegov šah, potom i mat bezopasnim Dogama bilo je sve što je bilo potrebno Monaku, uprkos tome što su Radamel Falkao i Kilijan Mbape meč počeli na klupi za rezerve. 

Leandro Žardim se za ovu utakmicu odlučio za jedan mešoviti sastav, bez Danijela Subašića na golu, potom i pomenutog tandema Mbape - Falkao, potom i Bernarda Silve, Timueua Bakajoka i Đibrila Sidibea. I Lilov šef struke Frank Pasi promešao je karte, pa je Edera i Viktora Enjeamu ostavio u drugi plan. Ali, prevagu je odneo proizvod Monakove škole. 

Gol utehe Lilu doneo je Anvar El Gazi u četvrtom minutu nadoknade. Ali, tada je već bilo prekasno da bi se izrežiralo neko veće čudo.

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaKup FrancuskeLiga 1LilMonakoValer Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara