""
""

Nema veze što Stojke odlazi, Partizan ima golmana za sva vremena!

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.12.13. | 17:46

Crno-beli upriličili rođendansko slavlje legendarnom Milutinu Šoškiću

Samo dan pošto je organizovana oproštajna konferencija Vladimira Stojkovića, u Humskoj je upriličena još jedna svečanost čiji je glavni akter – golman! Rukovodstvo Partizana na originalan način čestitalo je 76. rođendan neprevaziđenom Milutinu Šoškiću, članu generacije crno-belih beba, koja je 1966. postana viceprvak Evrope, kažu stariji poklonici fudbala, najboljem čuvaru mreže svih vremena na našim prostorima.

Kako Šoškiću rođendan ''pada'' 31. decembra (rođen 1937. u Jablanici kod Peći) i poklapa se sa pripremama za novogodišnju noć, čelnici Partizana su odlučili da ubrzaju stvari i na prikladan način obeleže rođendan čoveka koji je istinska legenda kluba. Šoškić je na poklon dobio uramljeni golmanski dres na čihjoj poleđini je upravo brojka 76, kao i crno-belu tortu, a na prigodnoj svečanosti na stadionu nije krio da je ganut ovim gestom.
Hvala vam, prijatno ste me iznenadili. Posebno, jer retko slavim rođendane, pošto se poklapaju sa dočekom Nove godine. Ja živim sa Partizanom i za njega i želeo bih da u sledećoj godini budemo mnogo jači, osvojimo sedmu uzastopnu titulu i dominiramo još dugo godina'', rekao je Šoškić, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Izabrane vesti

U odsustvu predsednika Dragana Đurića, rođendanskom slavlju Milutina Šoškića prisustvovali su potpredsednici Ratomir Babić i Duško Jovanović, sportski direktor Albert Nađ, generalni sekretar Darko Grubor, generalni sekretar Sportskog društva Milan Obućina i direktor marketinga Snežana Filipović.

Inače Šoškić je dres Partizana nosio 177 puta, od 1955. do 1966, posle čega je prešao u Keln, gde je i završio karijeru, da bi se kasnije bavio trenerskim poslom i čak 11 godina bio pomoćni trener u stručnom štabu crno-belih.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Milutin ŠoškićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara