"Kojić je postigao gol na prethodnom derbiju"
"Kojić je postigao gol na prethodnom derbiju"

Nemanja Kojić golom najavio večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.10.14. | 19:10

Napadač Partizana lepim pogotkom ukrasio proslavu jubileja VGSK u Velikom Gradištu – 1:0

Kojić je postigao gol na prethodnom derbijuDobre vesti za navijače Partizana. Nemanja Kojić je uhvatio ritam i ako je suditi na osnovu poslednjih mečeva mogao bi da bude tajni adut trenera Marka Nikolića a 147. večiti derbi. Čovek odluke sa prethodnog duela sa Crvenom zvezdom vratio se na teren još na prvenstvenim susretima protiv Asterasa i lučanske Mladosti (ukupno 13 minuta), ali je tek danas odigrao prvih 90 otkako je krajem prethodne sezone polomio stopalo zbog čega je propustio pripreme i dobar deo sezone.

Kojić je na kontrolnoj utakmici protiv VGSK bio strelac gola kojim je ekipa iz Humske 1 savladala člana zone „Dunav“ i uveličala proslavu 90 godina postojanja kluba iz Velikog Gradišta. Susret je rešen u 74. minutu kad je bivši napadač Rada šutirao sa 20 metara, a lopta se od stative odbila u mrežu – 1:0.

Izabrane vesti

Lišen pomoći reprezentativaca, trener Marko Nikolić je na teren poslao sledeći sastav:  Lukač – Vulićević, Perišić, Crnoglavac, Stanković – Marković, Ivan Petrović, Luka, Marinković - Kojić, Fofana. Igrali su još: Kljajić, Grbović, Lukić i Ninković

Možda na terenu nije bio u najjačem sastavu, ali što se tiče rukovodilaca Partizan je u Veliko Gradište „izveo“ najjači tim, predsednik Dragan Đurić predao je plaketu prvom čoveku VGSK Tomislavu Ivanoviću, a potpredsednik crno-belih Ratomir Babić predsedniku opštine Veliko Gradište uručio dres Saše Ilića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

147. večiti derbiNemanja KojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara