"U razgovoru sa ser Aleksom Fergusonom"
"U razgovoru sa ser Aleksom Fergusonom"

Nemanja Vidić: Posao odlično obavljen!

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.01.18. | 12:55

"Kao klub, kada želite igrača kakav je Aleksis Sančez ne treba misliti o tome da li ga traži Barselona ili Siti ili bilo ko drugi. Želiš igrača koji može da napravi razliku, a on je taj" tvrdi bivši kapiten Mančester Junajteda

U razgovoru sa ser Aleksom FergusonomNemanja Vidić je tek drugi nebritanac nakon Erika Kantone koji je nosio kapitensku traku Mančester junajteda. Dugogodišnji stub odbrane jednog od najboljih i najmoćnijih klubova sveta odlično zna šta se dešava unutar  Old Traforda koji je proteklih dana izvojevao veliku pobedu nad gradskim rivalom, ali i Barselonom dovođenjem Aleksisa Sančeza iz Arsenala. "Užička stena" koja je trenutno u Dubaiju gdese bavi promotivnim aktivnostima za Adidas, oduševljen je novom akvizicijom njegovog kluba.

"I ja sam veoma uzbuđen! On je igrač koji je nastupao za najjače klubove, u najjačim ligama, igrao je u Ligi šampiona i ima ogromno iskustvo. Mislim da je odlično što je potpisao za Junajted. On donosi nešto novo, drugačije u tim.", tvrdi nekadašnji srpski reprezentativac, "Posao je odlično urađen! Kao klub, kada želite igrača kakav je Aleksis Sančez ne treba misliti o tome da li ga traži Barselona ili Siti ili bilo ko drugi. Želiš igrača koji može da napravi razliku. Mislim da je Sančez upravo taj koji može da promeni stvari u Junajtedu, popravi igru i pomogne u sazrevanju. Baš mi je drago što je potpisao, a sada ostaje da sačekamo da postane stater i pomogne timu."

Izabrane vesti

FA KUP, PETAK 20,55
(15,0) JEOVIL (7,25) MAN. UTD (1,18)

Očekuje se da će se Čileanac naći u startoj postavi Crvenih đavola već u petak kada njegov novi klub igra meč četvrte runde FA kupa protiv nižerazrednog Jeovila, a Vidić smatra da je titula manje-više odlučćena u Engleskoj, tako da Mnačester junajted mora da potpuno okrene Ligi šampiona.

"Mislim da smo sada u situaciji da se fokusiramo na Ligu šampiona, pošto Mančester Siti ima preveliku bodovnu prednost (12, prim ur). Očigledno je da nikada nećemo odustati od titule, ali misim da je realističnije gledati na Ligu šampiona ove sezone."

Murinjo i DžounsJunajted, pod Žozeom Murinjom neprestano napreduje, a naročito u odbrani što najbolje povtrđuje podatak da su ekipa sa najviše utakmica bez primljenog gola u Premijer ligi, čak 14! Portugalac je odlično "utegao" odbvanu u kojoj dominira enlgeski reprezentativac, Fil Džouns, nekadašnji saigrač, ali i učenik Vidića.

"Mislim da je Fil uvek bio vrhunski igrač, ali je imao mnogo problema sa povredama. Ali to je tako, ako stalno treniraš povređivaćeš se. Igra u izuzetnoj formi i veoma sam zadovoljan njime. Ali, nije samo ona zaslužan za odlilčne igre odbrane, već i njegovi saborci, kao što je Viktor Lindelof. Momak je sazreo i veoma je važan za ekipu", zaključio je Srbin.

(foto: Action Images)


tagovi

Aleks FergusonArsenalČileEngleskaEvropaFil DžounsNemanja VidićPremijer ligaSrbijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara