""
""

Nemci izabrali najodvratniji tim današnjice: Pogledajte (ne)idealnih 11

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.13. | 18:54

Bild napravio anketu u kojoj su posetioci izabrali fudbalere koji ih najviše nerviraju i sastavili ih u jedan tim, a za najomraženijeg trenera je izabran Žoze Murinjo

 

Izabrane vesti

Je l’postoje fudbaleri koji vas iritiraju? Oni zbog kojih vam dođe da prebacite kanal na televizoru i oni koji vam izvuku sočnu psovku kada ih vidite na TV ekranu. Mnogi ljubitelji fudbala imaju svoje anti-heroje, pa je takav slučaj i sa Nemcima.

Najtiražniji nemački dnevnik Bild je došao na ideju da napravi  anketu u kojoj su navijači birali najodvratnije fudbalere današnjice. Kriterijumi nisu bili fizički izgled, već ponašanje fudbalera na terenu. Na kraju su glasovi sabrani i dobijen je najomraženiji tim današnjice. Njih 11 sa sve trenerom i zamenama. Pogledajte kako prema Nemcima izgleda najodvratniji tim današnjice:
Na golu Artur Boruc – desni bek Dani Alves, štoperi Pepe i Džon Teri, levi bek Marselo. U veznom redu su Najdžel De Jong (Milan), Kristijan Poulsen (Ajaks) i Džoi Barton (Marsej). Napadački triling omraženih predvode Zlatan Ibrahimović (PSŽ), Luis Suarez (Liverpul) i Mario Baloteli (Milan).

Dakle, od klubova su najviše su zastupljeni Real Madrid i Milan sa po dva predstavnika.

Za najomraženijeg trenera je izabran Žoze Murinjo, a kao zamene sa klupe: Đenaro Gatuzo, Frančesko Toti, Kristijano Ronaldo i Paulo Gerero.

Izbor je poprilično realan s obzirom da pomenutim momcima, fer plej svakako nije jača strana, a mi iz redakcije MOZZART Sporta bi bar na klupu dodali naše favorite: Marka Van Bomela i Serhija Busketsa.

Naravno, ukusi su različiti, a vi u komentarima možete slobodno da predložite vaše kandidate za ovaj neslavni tim.

 


tagovi

Artur BorucČelsiDani AlvesDžoi BartonDžon TeriĐenaro GatuzoEngleskaEredivizijaEvropaFrančesko TotiFrancuskaHolandijaItalijaKristijan PoulsenKristijano RonaldoLiga šampionaLiverpulLuis SuarezMario BaloteliMark van BomelMarseloMilanNajdžel de JongNemackaPaolo GereroPari Sen ŽermenPepePremijer ligaPrimeraReal MadridSerhijo BusketsSerija AŠpanijaZlatan IbrahimovićŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara