""
""

Nemci ne mogu nikog da pobede, Eto otkrio sve Levove slabosti! Silni Amerikanci i Belgijanci (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.06.14. | 22:24

Kamerun odoleo u Menhengladbahu, a mogao i da pobedi (2:2), SAD bolje od Turske (2:1), Crveni đavoli moćni u Švedskoj (2:0)

Svi ih smatraju ozbiljnim kandidatom za osvajanje Mundijala, a oni nikog ne mogu da pobede. Bar na prijateljskim utakmicama. Nemci su posle remija sa Poljskom (0:0) odigrali još jedan razočaravajući meč i posle susreta sa Kamerunom (2:2) više zabrinuli naciju, nego što su je obradovali činjenicom da su postigli dva gola.

Panceri su se u Menhengladbahu razmrdali u drugom poluvremenu i to tek pošto je prekaljeni centarfor Samjuel Eto doveo Afrikance u vođstvo, ali ni petominutni bljesak u režiji rezervista (domaćin malo bolje igrao kad su ušli Podolski i Širle) nije bio dovoljan da se razoružaju borbeni Lavovi, koji su pogotkom napadača Majnca Čupo-Motinga stigli do pravednog remija, koji dodatno dobija na značaju ako se zna da im je ovo bila čak treća provera u poslednjih šest dana.

Izabrane vesti

Nemcima ostaju brige i vera da će selekciju Joakima Leva ispratiti u Brazil pobedom protiv Jermenije u susretu koji je zakazan za 6. jun u Majncu.

Za razliku od Nemaca, njihovi rivali u Grupi H - Amerikanci - bez problema pobeđuju u kontrolnim utakmicama. Selekcija Jirgena Klinsmana je posle Azerbejdžana (2:0) savladala kombinovani sastav Turske (2:1). Na Red bul areni u Nju Džersiju blistao Klint Dempsi, koji je postigao drugi gol, a u prvom poluvremenu potezima mamio aplauze publike. Prethodno je domaćina u vođstvo doveo špic Hofenhajma Fabijan Džonson na divno dodavanje Majkla Bredlija.

Mišiće pred odlazak u Brazil napumpala je i Belgija, koja je posle Luksemburga na svom terenu (5:1) slavila i u Solni, gde su savladali Šveđane 2:0. Četa Marka Vilmotsa igrala je i najjačem sastavu, a slavila je golomia asova iz Premijer lige Romela Lukakua i Edena Azara, koji su iskoristili odsustvo povređenog Zlatana Ibrahimovića i bili najbolji na terenu.

PRJATELJSKE UTAKMICE

Nemačka – Kamerun  2:2 (0:0)
/Miler 66, Širle 71 – Eto 62, Čupo Moting 78/

SAD – Turska 2:1 (1:0)
/Džonson 26, Dempsi 52 – Inan 90 pen/

Švedska – Belgija 0:2 (0:1)
/Lukaku 34, Azar 78/

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalSP Brazilreprezentativni fudbalNemackaKamerunEvropaBrazil2014HBrazil2014GBrazil2014A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara