""
""

Nemci peške do 7:0! Moglo je i više da bude (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.06.17. | 22:38

San Marino turistički u Nirnbergu, Norvežani i Česi remizirali 1:1, neverovatna sebičnost Eljonusija

Dobro, šta drugo očekivati osim lakšeg treninga kada San Marino gostuje aždaji od reprezentacije kakva je Nemačka. Panceri su se razigravali, raspucavali i maltene igrali u duelu koji je odigran u Nirnbergu, a sa kombinovanim sastavom sve je bilo dovoljno za pobedu od 7:0 (4:0).

Biće Nemci zadovoljni sa ovim ishodom, a verovatno i gosti, mogli su i više da nadrljaju.

Izabrane vesti

Jer Panceri nisu igrali u najboljem sastavu, daleko od toga, ali i ovi koji su igrali dobili su sugestije da "ne zapinju previše" posle pola sata igre kada je već bilo 3:0. 

Već u 11. minutu prvi gol dao je Draksler, a do isteka prvih 45 minuta dva puta je pogodio Vagner i jednom Junes. U nastavku su Nemci malo spustili tempo pa su se do kraja utakmice upisali još Mustafi u 47. i Julijan Brant u 72, te Vagner još jednom u 85. minutu.

Sa ova tri boda tim Joakima Leva nalazi se na prvom mestu grupe C sa 18 osvojenih bodova. Svakako su Panceri glavni favoriti da direktno odu na Mundijal.

 

 

 

 

 

Daleko više neizvesnosti bilo je u duelu Norveške i Češke Republike koji je završen rezultatom 1:1. Česi su vodili od 36. minuta golom Gebre Selasija, a domaćin je izjednačio golom Soderlunda u 55. minutu meča sa bele tačke. Tako je ostalo do kraja duela.

Češka je eventualnom pobedom mogla da bude u žestokoj bitki za drugo mesto, Severna Irska bi joj bežala samo dva boda, ali ovako će razlika biti četiri, tako da su Irci najveći profiteri ovog remija.

Meč je obeležila i velika sebičnost Tarika Eljonusija kada je imao samog saigrača, ali je odlučio da šutira u golmana u 59. minutu meča.

 

 

Grupa C:

Azerbejdžan  - Severna Irska 0:1 (0:0)
/Dalas 90+2/

Nemačka - San Marino 7:0 (4:0)
/Dreksler 11, Vagner 16, 29, 85, Junes 38, Mustafi 47, Brandt 72/

Norveška - Češka 1:1 (0:1)
/Soderlund 55 - Gebre Selasije 36/

(FOTO: Action images)


tagovi

ČeškaEvropaJulijan Brantkvalifikacije za svetsko prvenstvoNemackaNorveškareprezentativni fudbalSan MarinoSandro Vagner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara