""
""

Neočekivano: Maks Kruze u Verderu

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.16. | 17:13

Promocija u sredu

Sve je spremno za povratak Maksa Kruzea u Verder! Štaviše, nema nikakvih prepreka, nemački mediji javljaju da će klub sa stadiona Vezer već u sredu predstaviti svoje najzvučnije pojačanje ovog leta.

Prema informacijama Bilda, vrednost transfera je 9.000.000 evra na ime obeštećenja Volfzburgu dok će 28-godišnji napadač dobiti platu u vrednosti od 6.000.000 evra po sezoni. Maks Kruze je već obavio lekarske preglede i sutra će biti predstavljen kao osmo pojačanje ekipe Viktora Skripnika.
Maks je fudbaler koji će nam izuzetno pomoći“, preneo je Bild reči Franka Baumana, sportskog direktora Verdera.

Izabrane vesti

Zeleni su u priliku da angažuju Kruzea dobili posle nekolikio fantastičnih prodaja ovog leta. Izdvajaju se transferi štopera Janika Vestergarda (12.500.000 evra, Borusija iz Menhengladbaha) i napadača Entonija Udžaha (11.500.000 evra, kineski Lajoning), pa je ukupno 15.000.000 potrošeno na dovođenja špica, koji je u mlađim kategorijama bio njihov član, 2007. odigrao i jedan meč, odnosno 28 minuta.

U međuvremenu, Maks Kruze je igrao još za Sankt Pauli, Frajburg i Borusiju iz Menhengladbaha, da bi prošlog leta prešao u Volfzburg za 12.000.000 evra. Nestašlici u vidu pijanki i kockanja koštali su ga najpre odstranjivanja iz reprezentacije Nemačke, zatim i viška u klubu, pa je spas, pomalo neočekivano, pronašao u sredini iz tinejdžerskih dana.

Sve vesti iz letnjeg prelaznog roka možete pronaći u našem specijalu TRANSFERI UŽIVO

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgVerderNemackaMaks Kruzeletnji prelazni rok 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara