""
""

Neodoljiv zov Nou Kampa: Suarez se vratio! Sad košta 50.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 15:13

Doskorašnji vezista Viljareala ponovo u katalonskom gigantu za 3.250.000 evra

Jedan Suarez u napadu, drugi u sredini! Osim Luisa, koji već dve godine nemilosrdno rešeta mreže, Barselona od danas ima još jednog fudbalera istog prezimena, pošto se na stadion Nou Kamp vratio - Denis.

Doskorašnji kreativac Viljareala stigao je u Kataloniju kao zvanično prvo pojačanje ekipe Luisa Enrikea za narednu sezonu, mada je već dogovoren i transfer Lionovog štopera Samjuela Umtitija. Barsa je iskoristila pravo preče kupovine iz ugovora Denisa Suareza sa Žutom podomornicom i aktivirala otkupnu kaluzulu u vrednosti od 3.250.000 evra.

Izabrane vesti

Denis Suarez (22) dete je Selte, posle dve godine na Balaidosu obreo se u Mančester Sitiju, ali pošto nije dobio šansu među Građanima vratio se u Španiju, gde ga je kupila Barselona, najpre prosledila u B tim zatim poslala na pozajmicu u Sevilju. Zatim je mladog reprezentativca Španije kupio Viljare, u čijem dresu je zablistao, između ostalog bio i najbolji asistent Lige Evrope (namestio sedam golova), pa je bilo logično da ga Barselona vrati.

I odmah u ugovor stavi sledeće odredbe. Rok trajanja - četiri godine. Uz opciju produžetka na petu, ukoliko u poslednjoj sezonu bude skupio dovoljan broj utakmica. A izlazna kaluzula - 50.000.000 evra.

Tako se to radi.

Sve vesti iz letnjg prelaznog roka pratite u našem specijalu TRANSFERI UŽIVO

(FOTO: fcbarcelona.com


tagovi

ViljarealŠpanijaPrimeraletnji prelazni rok 2016EvropaDenis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara